• Radyo Angara
  • Keçikoop
  • Bip Hattı 0530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

Keçiören’de ekmek vatandaşın kapısına kadar götürülüyor

Paylaşmak İçin Tıklayınız

BAŞKAN ALTINOK: HİÇBİR VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEYİZ

Dün gece ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşın ekmek ve gıda malzemesi tedarik etmek için sokağa çıkarak oluşturdukları panik görüntüsünün ardından açıklamalarda bulunan Başkan Altınok, “Keçiören’de hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyiz.  Her bir hanenin kapısını çalacak, ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda vefa ekibimiz var. Ekmek ve gıda ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyoruz, vatandaşlarımız müsterih olsunlar” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan saat 24.00`e kadar 30 büyükşehirde ve Zonguldak`ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların ekmek ve eczane alışverişleri Keçiören Belediyesi Alo 60 Yaş Üstü Destek Merkezi ekipleri tarafından karşılanıyor. Koronavirüs salgınıyla mücadelesini birçok alanda sürdüren Keçiören Belediyesi, 2 günlük sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşların ekmek ve eczane ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyor.

“VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMİYORUZ”

Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşın mağdur olmaması için birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Altınok, “Devletimiz vatandaşımızın sağlığı için tedbirlerini almaya devam ediyor. Biz de Keçiören Belediyesi olarak vatandaşımızın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat sahada görevimizin başındayız” dedi.

Vatandaşa evde kalma çağrısında da bulunan Altınok şunları söyledi:

“Şehrimizin ve insanlarımızın sağlığını korumak için virüsü en az hasarla, hatta herhangi bir olumsuzluk yaşamadan atlatmak için çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor. Sokak, cadde ve semt pazarlarını yıkayarak dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Alo 60 Yaş Üstü Destek Merkezi ile de 60 yaş üstü vatandaşın alışveriş ihtiyaçlarını da aksatmadan yerine getiriyor. Aynı zamanda gıda talebi olan vatandaşımızın da taleplerini karşılıyoruz. Evde kalalım kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını tehlikeye atmayalım."

11.04.2020

VİDEO GALERİSİ