Riskli Yapılar Yıkım İşleri 15.11.2022

İlçemiz merkezinde bulunan 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun hükümlerine göre "Riskli Yapı" kapsamına giren ve Belediyemiz tarafından Encümen Kararı çıkartılan, aşağıda bilgileri listelenmiş olan binaların yıkım işlemlerinin gerçekleştirileceği hususu otuz (30) gün süreyle Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Riskli Yapılar Yıkım İşleri 09.11.2022

İlçemiz merkezinde bulunan 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi HAkkındaki Kanun hükümlerine göre "Riskli Yapı" kapsamına giren ve Belediyemiz tarafından Encümen Kararı çıkartılan, aşağıda bilgileri listelenmiş olan binaların yıkım işlemlerinin gerçekleştirileceği hususu otuz (30) gün süreyle Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Duyuru Detay . . .
Keçiören Belediyemizde çalışan personel ve birinci derece yakınlarına yönelik Özel Dentapros Ağız ve Diş Sağlığı ile protokol imzalanmıştır

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (5036_93)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 03.11.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

KEÇİÖREN BELEDİYEMİZ İLE PROTOKOL YAPILAN KURUM/KURULUŞLARIN GÜNCEL LİSTESİ

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (K.Subayevleri-Hasköy UİP Revizyon)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 26.10.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (5014 Trafo)

Aşağıda konusu, mevkii belirtilen imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 26.10.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

Riskli Yapılar Yıkım İşleri 24.10.2022

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (30327)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 19.10.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

Duyuru Detay . . .
Belediyemiz çalışanları ve birinci derece yakınlarına yönelik Doğal Hayat Polikliniği ile yapılan protokol fiyatları güncellenmiştir.

Sarıbeyler Kırsal Yerleşik Alan Sınır Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 06.10.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (34780 Regülatör)

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (32896 ada)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 13.09.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

Duyuru Detay . . .
Keçiören Belediyemizde çalışan personel, meclis üyeleri ve birinci derece yakınlarına yönelik Denizay Sigorta Aracılık Hiz.Ltd.Şti ile protokol imzalanmıştır

Keçiören Belediyemizde çalışan personel, meclis üyeleri ve birinci derece yakınlarına yönelik Denizay Sigorta Aracılık Hiz.Ltd.Şti ve HDI Sigorta A.Ş arasında akdedilmiş Acentecilik sözleşmesinin vermiş olduğu yetkiler dahilinde “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” için protokol imzalanmıştır

Duyuru Detay . . .
İmar Plan Değişikliği (31039 Regülatör)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 10.08.2022 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.