• Akmasa Çağrı Merkezi Akmasa Çağrı Merkezi : 444 52 76    Whatsapp Hattı Hattımız : +90 530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

İmar Plan Değişikliği (91788)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 23.11.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (Kızlarpınarı Caddesi ve Çevresi İmar Planına ait Plan Notu İlavesi)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 13.11.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

RİSKLİ YAPI YIKIM İŞİ

İlçemiz merkezinde Keçiören Belediyesi ve Ankara Valiliğince tespit edilen aşağıda yazılı riskli yapının yıkım işlemlerinin yapılacagı duyurusu 30 gün süreyle belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Uyanış Mahallesi 32959 ada 10 parsel riskli yapı.

İmar Plan Değişikliği (91849 -91850 - 90698)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 02.11.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (30863)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 02.11.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (Şenlik, Yakacık, Güçlükaya ve Tepebaşı )

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 15.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (Ovacık II. Etap Plan Notları Değişikliği)

İmar Plan Değişikliği (Ovacık Alt Haçıl Plan Notu D.)

İmar Plan Değişikliği (Kışlabaşı-Şenyuva Plan Notu D. )

İmar Plan Değişikliği (K. Subayevleri ve Hasköy)

İmar Plan Değişikliği (Ayvalı, Aşağı Eğlence, Etlik, İncirli ve Esertepe)

İmar Plan Değişikliği (Bağlum 3 Etap Plan Notu Değişikliği)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 15.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkarılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (Kızlarpınarı Caddesi ve Çevresi İmar Planına Ait Plan Notu Değişikliği)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 12.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (91756)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 08.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

Yükseltepe- Taşlıtepe KDGPA Uygulama İmar Planına Ait Plan Notu Değişikliği

Ovacık-Haçil Çevre Yolu Üstü İmar Planı Revizyonuna ait Plan Notu Değişikliği

Bağlum Merkez (İlave ) Uygulama İmar Planına ait Plan Notu Değişikliği

İmar Plan Değişikliği (9860 Ada)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 08.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği (90677)

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 02.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 02.10.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.