• Bilgi Hattı Bilgi Hattı : 444 52 76    Whatsapp Hattı Hattımız : +90 530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

İlçemiz merkezinde Keçiören Belediyesi ve Ankara Valiliğince tespit edilen aşağıda yazılı metruk yapıların 3194 sayılı Kanunun 39. Maddesine istinaden yıkım işleminin yapılacağı duyurusu 30 gün süreyle Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

İlçemiz merkezinde Keçiören Belediyesi ve Ankara Valiliğince tespit edilen aşağıda yazılı metruk yapının 3194 sayılı Kanunun 39. Maddesine istinaden yıkım işleminin yapılacağı duyurusu 30 gün süreyle Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

DUYURU

Son zamanlarda ülkemizde belirtilerini gösteren Corona Virüs (Covid-19) hastalığının bulaşıcı özelliği nedeni ile Müdürlüğümüzün hizmet verdiği Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarının (Experler) imar durum belgesi için temin ettikleri bilgilerin 17.03.2020 tarihi itibari ile Belediye Başkanlığımıza ait internet sitesinden (Keçiören Kent Bilgi Sistemi) elde etmeleri hususunda bilgilerinize arz ederim. Link http://kentbs.kecioren.bel.tr/

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

İlçemiz merkezinde Keçiören Belediyesi ve Ankara Valiliğince tespit edilen aşağıda yazılı metruk yapıların 3194 sayılı Kanunun 39. Maddesine istinaden yıkım işlemlerinin yapılacağı, 40. Maddesine istinaden görüntü kirliliğinin giderileceği duyurusu 30 gün süreyle Belediyemizin internet sitesinde yayınlanmaktadır.

Keçiören Temalı Ödüllü Yarışma

Keçiören Belediyesi İlkokullar için Resim, Ortaokullar için Kompozisyon ve Liseler için Şiir dallarında Keçiören temalı bir yarışma düzenlemiştir. Keçiören Belediyesi`nin düzenlediği Keçiören Temalı Ödüllü Resim, Kompozisyon ve Şiir yarışmasına katılım koşulları için detayları tıklayınız.

İmar Plan Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı itirazlarına ait onama işlemleri 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunun 14. Maddesine göre “… Üç ay içinde Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülmeyen kararlar onaylanmış sayılır.” Keçiören Belediye Meclisinin 02.09.2019 tarih ve 322 sayılı kararı ile onaylanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 27.01.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 21.01.2020 tarihinden itibaren 1 ay (30 gün) süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunun 14. Maddesine göre “…Üç ay içinde büyükşehir belediye meclisinde görüşülmeyen kararlar onaylanmış sayılır.” Keçiören Belediye Meclisinin 04.10.2019 tarih ve 360 sayılı kararı ile onaylanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 27.01.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

İmar Plan Değişikliği

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada ve parsel numaralı yazılı imar planı tadilatına ait onama işlemleri 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunun 14. Maddesine göre “… Üç ay içinde Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülmeyen kararlar onaylanmış sayılır.” Keçiören Belediye Meclisinin 05.10.2019 tarih ve 361 sayılı kararı ile onaylanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 27.01.2020 tarihinden itibaren 1 ay süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

Etlik Olimpik Yüzme Havuzu Bakım ve Onarım Duyurusu

Etlik Olimpik Yüzme havuzumuz 18 Kasım - 24 Kasım tarihleri arasında bakım ve onarım sebebiyle hizmet vermeyecektir.

25 Kasım 2019 Pazertesi günü hizmete açılması planlanmaktadır.

BASIN AÇIKLAMASI (Cevap ve Düzeltme Hakkı)

Bugün bazı haber portallarında ve sosyal medya hesaplarında “Keçiören Belediyesi’nde A Takımı Skandalı” şeklinde yansıyan maksatlı habere karşı Keçiören Belediyesi olarak cevap hakkımızı kullanıyor, haberde iddia edilen olayın tarafımızla uzaktan yakından bir ilişkisi olmadığının altını çiziyoruz.

2019 ÜRETİCİ PAZARLARI HAKKINDA DUYURU

Keçiören Belediyesi çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerini doğrudan tüketicilere ulaştırabilmelerini sağlamak için üretici pazarlarını hizmete açıyor.

2019 KURBAN DUYURUSU

KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN MÜRACAATLAR 01.07.2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 09:00 İTİBARİYLE MEVCUT ÇADIR SAYISI DOLANA KADAR OVACIK SEYYAR EKİPLER ZABITA MERKEZİNDE ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.

YAZ SPOR OKULLARI

KEÇİÖREN BELEDİYESİ GENÇLERİN VE ÇOCUKLARIN SPORLA İLETİŞİM, SPOR AHLAKI VE SPOR KÜLTÜRÜ İLE YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. SPOR KENTİ OLMA YOLUNDA TESİSLEŞME İLE BİRLİKTE YAZ SPOR OKULLARI İLE ÇOCUKLARIN YAZ TATİLLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMESİ VE İLERİDE BAŞARILI BİR SPORCU OLMALARI İÇİN YETENEK SEÇİMİ İLE GENÇLERİMİZE KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

2019 Sünnet Kayıtlarımız Başlamıştır

2019 Sünnet kayıtlarımız başlamıştır.

Son kayıt tarihi 14 Haziran 2019

Kayıt Yeri : Muhtarlıklar

Keçiören Zabıta Tanıtım Filmi

Zabıta Müdürlüğü'nce hazırlanan tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Üretici Pazar Tarih ve Yerleri Hakkında Duyuru

Üretici Pazar Tarih ve Yerleri ve İstenilen Belgeler için Tıklayınız...

TAŞERON İŞÇİLERİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAV SONUÇLARI

NOT: Başarız olan personel, itirazlarını 23.03.20.18 - 26.03.2018 tarihlerinde mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları Müdürlüğüne bizzzat müracaat etmeleri gerekmektedir.