• Radyo Angara
  • Keçikoop
  • Bip Hattı 0530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

Keçiören`de her güne bir video

Paylaşmak İçin Tıklayınız

Keçiören Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadelesini birçok alanda sürdürürken bir yandan da evlerinde vakit geçiren vatandaşlar için çeşitli faaliyetlerin bulunduğu bilgilendirme videolarını yayınlamayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Vatandaşlarımızın evlerinde yapabilecekleri faaliyetlerle ilgili bilgilendirici videolarımızı yayınlamayı sürdürüyoruz. Her gün farklı bir videoyla vatandaşlarımıza öneri ve bilgilendirmede bulunuyoruz. Evde kalalım, hem kendimizin hem de etrafımızdakilerin sağlığını tehlikeye atmayalım” dedi.

ÖNERİLER EVDE KOLAYLIKLA UYGULANABİLİYOR

Keçiören Belediyesi, evlerinde vakit geçiren vatandaşlar için sağlık, el işi, öğrenci eğitimi, fiziksel aktivite, tiyatro, psikolojik destek, kreş oyunları, yemek tarifi, müzik prodüksiyonu türünden birçok farklı video paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında yayınlanan videolarla hem ‘Evde Kal’ çağrısı yapılıyor hem de evde geçirilen zamanın faydalı değerlendirilmesi için önerilerde bulunuluyor. Profesyonel eğitmenlerce hazırlanan videolu öneriler, evde kolaylıkla uygulanan pratiklerden oluşturuluyor. Özellikle kalp ve damar sağlığı için hazırlanan fiziksel aktivite videolarıyla vatandaşın uzun süre hareketsiz kalmaması için uygulamalı öneriler sunuluyor.

“VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMİYORUZ”

Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşın mağdur olmaması için birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Altınok, “Şehrimizin ve insanlarımızın sağlığını korumak için virüsü en az hasarla, hatta herhangi bir olumsuzluk yaşamadan atlatmak için çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor. Sokak, cadde ve semt pazarlarını yıkayarak dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Alo 60 Yaş Üstü Destek Merkezi ile de 60 yaş üstü vatandaşın alışveriş ihtiyaçlarını da aksatmadan yerine getiriyor. Aynı zamanda gıda talebi olan vatandaşımızın da bu taleplerini karşılıyoruz” dedi.

14.04.2020

VİDEO GALERİSİ