TWITTER’DA EN BEĞENİLEN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK

BAŞKAN AK TWITTER’DA EN ÇOK OLUMLU TEPKİ ALAN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

"İstanbul Üniversitesi’nden Doç. Dr. Fatih Gürsul koordinatörlüğünde Doç. Dr. Gülin Terek Ünal, Atacan Karındaş ve Öğr. Gör. Kemal Şahin’den oluşan bir araştırma grubu İnsan, Toplum ve Teknoloji Derneği (İTTD)  ve CEBİT Bilişim Eurasia işbirliği ile TT (Trend Topic) Belediye Başkanı Araştırması’nın sonuçlarına göre Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Twitter’da en çok olumlu tepki alan belediye başkanı oldu.

Twitter üzerinden yapılan TT (Trend Topic) Belediye Başkanı Araştırması'na göre Mustafa Ak, 94 Metropol ilçe belediye başkanı arasında en çok olumlu tepki alan belediye başkanı olarak belirlendi.

Keçiören Belediyesi bünyesindeki e-belediyecilik uygulamalarıyla birçok ödül alan Mustafa Ak, sosyal medyayı da en iyi kullanan belediye başkanları arasında birinci sırada yer alıyor. Başkan Ak, belediyedeki günlük faaliyetlerini ve çalışmalarını Twitter’daki takipçileriyle paylaşıyor. Halkın içinden seçilerek göreve gelen ve belediye başkanlığı görevini halkın içinden çıkmadan yürütmeye özen gösteren Mustafa Ak, vatandaşlarla yaptığı sohbetlere, esnaf ziyaretlerine, halk günü buluşmalarına da sosyal medyadaki sayfalarında yer veriyor. Twitter ve Facebook üzerinden vatandaşlarla sohbet ediyor, talepleri alıyor ve sorunlara anında müdahale ediyor, çözüm üretiyor. Ayrıca kendi çektiği ilginç fotoğrafları da takipçilerinin beğenisine sunuyor.

25.06.2013