KEÇİÖREN’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kurban Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Yediden yetmişe tüm Keçiörenlilerin Kurban Bayramını kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramlardaki hoşgörünün ve birlik beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.

Keçiörenliler, Keçiören Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Keçiören Belediyesi binasındaki törene yediden yetmişe yüzlerce Keçiörenli katıldı. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, minik konuklarına harçlık vererek oyuncak hediye etti. Keçiörenlilerin bayramını kutlayan Başkan Ak, bayramlarda dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığını belirtti. Dünyadaki sıkıntıların sona ermesi ve herkesin bayramı bayram tadında yaşaması temennisinde bulunan Başkan Ak, “Bayramlar herkesin bir arada olduğu umut ve sevgi duygularının yoğun olarak yaşandığı özel günler. Bizler de genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla böyle anlamlı bir günde birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bayramlar insanlar arasında bir bütünleşmenin, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın ifadesidir. Bu bayram da farklı coğrafyalarda yine üzüntü ve gözyaşı var. Dünyadaki tüm sıkıntıların bir an önce bitmesini, herkesin bayramı bayram tadında yaşamasını temenni ediyoruz. Tüm Keçiörenli vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor sevdikleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum. Bayramlarda yoğun olarak yaşanan hoşgörü, sevgi, saygı, kardeşlik, dayanışma ve birlik beraberlik duygusunun daimi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Ak, ayrıca vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla andıklarını kaydetti.

27.10.2012