KARTALTEPE CAMİİ’NİN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanının bulunduğu Kartaltepe Mesire Alanında cami yapımını sürdürüyor. Piknikçilerin ibadet etme konusunda sıkıntı yaşamamaları için inşa edilen cami kısa sürede ibadete açılacak.

KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk mesire alanı olan Kartaltepe Mesire Alanında cami yapımına başladı. Vatandaşlara ibadet etme konusunda rahatlık sağlayacak olan Kartaltepe Camii kısa sürede tamamlanarak ibadete açılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Kartaltepe Mesire Alanında gün boyu vakit geçirmek isteyen ancak ibadet etmekte güçlük çeken vatandaşlarımız için hayırlı bir işe başladık. Kartaltepe Camii tamamlandığında vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla Kartaltepe Mesire Alanımızda vakit geçirme imkânı bulacak” dedi. Kaba inşaatı tamamlanan Kartaltepe Camii çevre düzenlemesi ve iç dekorasyonunun tamamlanmasının ardından ibadete açılacak.

“CAMİLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİN İŞARETİDİR”

Allah’ın rıza göstereceği işler yapmaya her zaman gayret gösterdik diyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Camiler, yeryüzünde İslam dininin mühürleridir. İslam’ın ahiret gününe kadar kaim kalacağının tescilidir. Toplumsal alanda ise insanlar arasında birlik ve beraberliğin işaretidir. Yüce Allah’ın evi olan camilerimiz ezan sesinin dinmeyeceğinin de bir kanıtıdır. Bu anlamda milli ve manevi sembolümüz olan camilerimizin bir yenisini Kartaltepe Mesire Alanında inşa ediyoruz. Bu güzel ve anlamlı caminin yapımında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

13.02.2019