IRAK DİN ALİMLERİ HEYETİNDEN BAŞKAN AK'A ZİYARET

Irak Sünni Aşiretler Birliği ve Din Alimleri Heyeti, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

"Başkent Ankara'ya hepiniz hoş geldiniz ve sefa getirdiniz" diyerek heyeti selamlayan Mustafa Ak, konuklarına Keçiören'i tanıtıcı bilgiler vererek "Keçiören Ankara Büyükşehir Belediyesi içerisinde yer alan bir ilçe belediyedir. 900 bine yakın nüfusu ve 51 mahallemiz bulunuyor. Sanayimiz yok ve yerleşim ağırlıklıyız" dedi. Türkiye'deki devlet kurumlarının işleyişi konusuna da değinen Başkan Ak," Keçiören Belediyesi olarak insanlarımızın hayatını daha güzel hale getirmek için çok çalışıyoruz. Bunun için de Keçiören'e vatandaşımızın ihtiyacını göz önüne alarak hizmet ediyoruz. Kültür merkezlerimiz, sosyal donatı alanlarımız, parklarımız ve vermiş olduğumuz kültür hizmetlerimizle Keçiören'i her geçen gün daha da geliştiriyoruz" diye konuştu.

HÜKÜMETİNİZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Irak Sunni Aşiretler Birliği ve Din Alimler Heyeti Üyeleri ise, Ankara’daki bombalı saldırı nedeniyle taziyede bulunarak, hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet dilediler. Türkiye ve Keçiören ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten heyet üyeleri,  Irak'a ve bizlere verdiğiniz samimi destekler için sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Hükümetiniz her zaman bizim yanımızda ve İslam dünyasını hiç yalnız bırakmıyor. Keçiören Belediyesi olarak Kerkük'te düzenlediğiniz kardeşlik iftarı için ve 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nde Irak Kerkük gecesi düzenleyerek kültürümüzü tanıtmamıza vesile olduğunuz için de bir kez daha size teşekkür ediyoruz. Keçiören'e yaptığınız hizmetleri çok beğendik. Başarılarınızın devamını diliyoruz" görüşlerini dile getirdiler.

Görüşmenin ardından heyet üyeleri Başkan Ak'a kendilerine verdiği destekten ötürü plaket takdim ederken, Başkan da konuklarına duvar saati hediye etti. Irak Sünni Aşiretler Birliği ve Din Alimleri Heyeti'nin ziyareti toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

19.02.2016