BAŞKAN AK ZAFERİNİ KEÇİÖRENLİLERLE KUTLADI

Mustafa Ak’ın sandıkları patlatarak tekrar Keçiören Belediye Başkanı seçilmesi ilçede bayram havası estirdi.

Başkan Ak’ın zaferini kutlamak için belediye hizmet binası önünde toplanan çok sayıda vatandaşa belediye personeli de katıldı. Vatandaşların sevgi gösterilerine teşekkür ederek kısa bir konuşma yapan Mustafa Ak, “Keçiören’e hizmet etmekten ve Keçiörenli olmaktan gurur duyuyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yeni bir döneme başlıyoruz. Sizlerin gayretleri ve emekleriyle yeniden göreve geldik. Yeni Keçiören için hep birlikte çok çalışacağız” dedi. Keçiören’de yine ayrım yapmadan hizmette bulunacağını vurgulayan Başkan Ak, “Geçmişte olduğu gibi bugünde 850 bin Keçiörenlinin başkanıyım. Irk, dil, din farkı, bana oy versin veya vermesin, hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese kardeşlik ve dostluk havası içerisinde hizmet edeceğim. Yeni Keçiören için güzel projelerimiz var. Hem hükümetimiz hem Büyükşehir Belediyemizle birlikte yeni dönemde de çok güzel yatırımlarımız olacak. Bugüne kadar güzel şeyler yaptık. Yine yapacağız. ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz” mesajlarını verdi.

KONVOYLA ZAFER TURU

Konuşmasının ardından Başkan Ak makam odasında, kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşları ve belediye personelini kabul ederek tokalaştı.

Seçim zaferi kutlamaları daha sonra, yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile yapılan Keçiören turu ile sürdü. Konvoyun başındaki otobüse binen Başkan Mustafa Ak, vatandaşların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi. Başkan Ak ve konvoyu Keçiörenlilerden büyük ilgi görürken, çevre binalardaki bazı vatandaşlar ellerindeki bayrakları sallayarak konvoydakileri selamladı.

01.04.2014