BAŞKAN AK ÇAY SOHBETLERİNDE VATANDAŞLA BULUŞUYOR

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen çay sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Keçiörenliler, çay sohbetlerinde taleplerini ilk elden Başkan Ak'a iletebiliyor.

Keçiörenlilerle sürekli bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'deki parklarda düzenlenen çay sohbetlerinde de vatandaşla buluşuyor. Bu kapsamda Aliya İzzetbegoviç Parkı'nda dinlenen vatandaşları çaya davet eden Başkan Ak, vatandaşlarla yakından ilgilenerek onları dinledi. Keçiörenliler, çay sohbetinde Başkan Ak'a sorun ve taleplerini iletti. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbette Keçiören ile ilgili güncel konular da ele alındı. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Ak, gencinden yaşlısına herkesle görüş alışverişinde bulundu. Daha güzel bir Keçiören için yoğun bir faaliyet yürüttüklerini belirten Başkan Ak, vatandaşlara Keçiören'de tamamlanan ve yapımı devam eden proje ve çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen çay sohbetleriyle sıcak ve samimi bir ortam oluştuğunu vurguladı. Her fırsatta Keçiörenlileri dinlediklerini ve çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Ak, " Katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğimiz için Keçiörenlilerin farklı konulardaki görüş ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz çay sohbetlerinde parklardaki vatandaşlarımızı davet ederek onlarla bir masa etrafında bir araya geliyor samimi bir şekilde sohbet ediyoruz. Keçiören'i birlikte yönettiğimizi belirttiğimiz vatandaşlarımız da sohbetlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtiliyorlar. Bu durum da bizi memnun ediyor" dedi. Başkan Ak, ayrıca çay sohbetlerini sürekli düzenlemeye devam edeceklerini de ekledi.

Başkan Ak'ın her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini ve hal hatır sorduğunu ifade eden vatandaşlar da çay sohbetlerinin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirttiler. Başkan Ak'ın yakın ilgi ve alakasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Keçiörenliler, Keçiören'e yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ak'a teşekkür ettiler.

18.10.2012