BAŞKAN AK’TAN HEMŞERİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Belediye Başkanlığı görevi boyunca halkın arasında olmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hemşeri derneklerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Mustafa Ak sırasıyla Ankara Keçiören Kimder, Çorum Keçiören Çorumlular Derneği, Elazığ Harputlular Derneği, Samsun Başkent Çarşamba Derneği, Kars Sarıkamış Köroğlu Köyü ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği, Ankaralılar Derneği, Ankara Keçiörenliler Derneği, Keçiören Gençlik Derneği, Samsun Çarşambalılar Derneği, Ankara Keçiören Haymanalılar Derneği, Erzurum Serhat Dadaş Derneği, Çankırı Orta Elmalı Köy Derneği, Çankırı Şabanözü Çaparkayı Köyü Derneği, Yozgat Çokradan Derneği, Trabzon Of İlçesi Güresen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çankırı Yapraklı Köyü Derneği, ESAV, Trabzon Of ve Sivrice Köyü Yardımlaşma Derneği, ER-DEF Keçiören Temsilciliği, Gümüşhane Elmadağ Gümüşhaneliler Derneği, Kars Ardahan Iğdır Derneği, Nevşehir Dernekler Federasyonu, Erzincan Kemah Koçkar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Erzurum Horasan Dönertaşlılar Köy Derneği, Kırşehir Çağırkanlılar Derneği, Yozgat Sarıkaya Derekaplancı Köyü Derneği, Erzurum Palandöken Derneği, Ordu Aybastılılar Derneği ve Yozgat Aşağı Karahacılı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederken, dernek üyelerinden yoğun ilgi gördü.

Dernek Temsilcileri Başkan Mustafa Ak’ın kendilerini ziyaret etmesinden son derece memnun olduklarını söylerken, kendilerine verdiği destek ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde Başkan Ak, katılımcı bir yönetim anlayışı ile herkesin fikrine önem verdikleri için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, hemşeri derneklerinin yaptığı başarılı çalışmaların devamını diledi.

13.01.2014