MAKEDONYA JUPA'DAN KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Keçiören Belediyesi ile kardeş belediye olan Makedonya Jupa Belediyesi kendilerine verilen desteklerden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Jupa Belediye Başkanı Mazlum Hasan Keçiören Belediyesi 4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar yemeği ve Jupa Belediyesi hizmet binası yapımındaki desteklerden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Jupa Belediye Başkanı Mazlum Hasan, Makedonya'da tek Türk belediyesi olduklarını belirterek Türkiye'nin desteğini ve gücünü her zaman yanlarında hissettiklerine değindi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın desteğiyle Jupa'da ilk kez açık havada ve bin 500 kişinin katılımı ile iftar yapıldığı bilgisini veren Mazlum Hasan, Türkiye'ye geldiklerinde Keçiören Belediyesi'nin kendilerine büyük bir misafirperverlik örneği sergileyerek destek gösterdiğini vurguladı. Mazlum Hasan katkılarından ve desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Kardeşlik köprülerinin kurulduğu programa katılan Keçiören Müteahhitler Derneği Başkanı Ferit Turan da "Şahsım ve heyet olarak Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa Ak'ın himayelerinde bizler için en kıymetli zaman dilimi olan arefe ve Bayram günlerimizi ülkemizden ve ailemizden uzakta Makedonya'daki kardeşlerimizle birlikte geçirmekten dolayı çok mutlu olduk" diye konuştu. Ferit Turan ayrıca derneklerinin Makedonya ile tanıştırılmasına katkı sağladığı için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti. Turan, Jupa Belediye hizmet binasının yapımı için de ellerinden gelen tüm desteği sürdüreceklerini söyledi.

Türk asıllı Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir de Keçiören Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan iftar için ve yapımı devam eden belediye hizmet binasına verilen desteklerden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ve Keçiören İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ferit Turan'a teşekkür etti.

27.08.2012