Hızla akan zaman içersinde bitmek bilmeyen işlerimizin peşinden koşarken, durup dinleneceğimiz bir mola yeri olarak Millet Kıraathanesi’ni siz değerli Keçiörenlilerin ve yolu Keçiören’den geçenlerin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok ilke imza atan Keçiören Belediyesi,  Millet Kıraathanesi ile sosyal alanda büyük bir boşluğu doldurmuş bulunmaktadır.

Belediyemiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi sokağın kötülüklerinden ve kötü alışkanlıklarından koruyacak alternatif yapılara bir yenisini daha ekleyerek bu alandaki öncülüğünü bir adım ileri götürmüştür.

Güçlükaya Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde açılan Millet Kıraathanesi her yaş gurubuna hizmet  veren yapısı ile halkımızın büyük beğeni ve takdirini kazanmıştır.

Millet Kıraathanesi’nde çay, poğaça, bilgisayar, internet  (wi-fi), günlük ulusal gazeteler, mini kütüphane, ders çalışma salonu gibi hizmetlerimiz ücretsiz olarak halkımızın kullanımına sunulmaktadır.

Millet Kıraathanesi’nde bireysel çalışma masaları bulunmaktadır. Okula giden çocuklarımız günlük ödevlerini yaparken, sınavlara hazırlanan gençlerimiz de sessiz bir ortamda çalışma imkanına kavuşmuşlardır. Günlük ulusal gazeteleri takip eden vatandaşlarımız aynı zamanda mini kütüphanemizden de faydalanabilmektedir.

Millet Kıraathanesi haftanın 7 günü 09:00-24:00 saatleri arasında açıktır.

Güçlükaya Mahallesi Fatih Caddesi Belediye Dükkanları No: 110