• Akmasa Çağrı Merkezi Akmasa Çağrı Merkezi : 444 52 76    Whatsapp Hattı Hattımız : +90 530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK
GÜNCEL İÇERİKLER

Keçiören Belediyesi öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti

03.10.2020

Keçiören Belediyesi yüz yüze eğitime başlayan ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etti. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımız okul hayatına merhaba dedi. Onların en iyi şekilde yetişmesi için elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz. Tüm öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyorum.” dedi.

Milli yıldızların hedefi Tokyo Paralimpik Şampiyonluğu

06.11.2020

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören’in Yıldızları’nda bu hafta Goalball A Milli Takım sporcuları Hüseyin Alkan ve Tekin Okan Düzgün’ün konuk edildiğini belirtti. Altınok, “Hiçbir engel azim ve gayretin karşısında engel değildir. Milli gururumuz olan sporcularımız, ata sporu olarak bilinen goalball branşında ülkemizi temsil ederek bayrağımızı gönderde dalgalandırmışlardır. Tokyo Goalball Paralimpik Şampiyonası’nda da her iki sporcumuzun yanında olacağız.” dedi.

Keçiören Belediyesinden sağlıklı spor imkânı

29.09.2020

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediyeye ait spor tesislerinin rutin olarak dezenfekte edildiğini ve vatandaşa sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanı sunulduğunu belirtti. Altınok, “Sağlıklı yaşamın temeli spordur. Bu anlamda tesislerimizde salgın önlemlerini sıkı bir şekilde aldık ve hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için yüzme havuzu ve spor tesislerimizi rutin olarak dezenfekte ediyoruz.” dedi.

Keçiören’in parkları kasımpatılarla donatıldı

21.11.2020

Keçiören Belediyesi ilçe genelindeki 513 adet parkı kasımpatı çiçekleriyle donattı. Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Türkiye’de belediye eliyle yaptırılan en fazla park ve yeşil alan Keçiören’de bulunuyor. İlçemizdeki 513 parkımızın tamamını kış çiçeklerimizle güzelleştiriyoruz. Her bir parkımızı pırıl pırıl bir görünüme kavuşturduk.” dedi.

Başkan Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız

21.11.2020

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediyecilikte bir ilke daha imza atarak ilçede inşa edilecek binalar için müteahhitlere `bina kimlik kitapçığı` yaptıracaklarını belirtti. Altınok, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında “Bina Kimlik Belgesi” uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız.  Vatandaşımız yapı hakkındaki her bilgiyi, kullanılan malzemeleri ve kalitesini görecek. Uygulamada müteahhit, yapı denetimci, kullanılan malzeme ve taşeronların bilgisi yer alacak.” dedi.