20 Tem 2021

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Kurban Bayramında da çalışmalarına ara vermeden 14 semt pazarına kurulan kurban kesim alanlarını denetledi. Altınok, bir yandan vatandaşlarla bayramlaştı öte yandan da onlardan gelen talepleri dinledi. Çocuklara oyuncak hediyeden Altınok, vatandaşlara da maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı yaptı.

KURBAN KESİM ALANINDA DENETİM

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kurban Bayramının ilk gününde ilçenin cadde, sokak ve parklarında vatandaşla bayramlaştı. Altınok esnaf, taksici, polis ve sağlık çalışanlarını görev noktalarında ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Kurban kesin alanındaki vatandaşlara kolonya, dezenfektan ve maske dağıtan Altınok çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

“MESAİ MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIZ”

Mesai mefhumu gözetmeksizin bayram boyunca çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Altınok, “Bizim için en büyük makam vatandaşlarımızın yanıdır. Onların taleplerini dinleyerek isteklerini yerine getirmek bizim için büyük bahtiyarlık kaynağıdır. Mübarek Kurban bayramında uzaktan da olsa vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz, gönüller alıp, gönüller yapıyoruz. Keçiörenlilerin, Ankaralıların ve milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyor, sağlıklı, nice güzel bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Altınok`un bayram namazı ile başlayan mesaisi gece geç saatlere kadar devam etti.