Ali Rıza VURANOK

PARTİSİ VE UNVANI: Cumhuriyet Halk Partisi / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Kırıkkale / 1967

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: İlkokul / Emekli

ÖZGEÇMİŞİ: 1967 Yılında Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Meşeyayla Köyü’nde doğdu. İlkokulu Cingeyli Köyü İlkokulu’nda tamamladı.

Yoksul bir ailenin bireyi olarak, haksızlıklara karşı mücadele etmek için sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Ülkemize ve halkımıza güzel bir gelecek için bu onurlu mücadeleye, Yükseltepe Halkevi ve Keçiören Halkevi`nde başladı. Keçiören SHP Gençlik Kollarında, SHP İşçi Komisyonunda görev aldı. Kısa bir dönem Tekstil sektöründe esnaflık yaptıktan sonra 1996 da Hava Kuvvetleri Dikimevi’nde işçi olarak çalışmaya başladım. Türk Harp İş Sendikası üyesi olup iş yerinde de aktif sendikal faaliyetler de bulundum. Merkezi Keçiören de bulunan Kırıkkale Meşeyayla Köyü Derneği’nin 2008 - 2012 yılına kadar başkanlığını yaptı. SHP - CHP birleşmesinden sonra partimin çeşitli kademelerinde görev aldı. Kamu İsçisi olarak 2017 de emekli oldu. CHP Keçiören İlçe Kongre Delegesi iken 18.11.2017 de yapılan ilçe kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı yaptım. Bu görevimden CHP Merkez Yönetim Kurulunun 2018 tarihinde yayınlanan genelgeye istinaden görevimden istifa ederek 31 Mart 2019 da yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçiminde Engelli Kontenjanından Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.