02 Haz 2019

Gencinden yaşlısına zengininden yoksuluna bütün mahalle sakinlerine, aynı sofrada oruç açma mutluluğunu yaşatan Keçiören Belediyesi Mahalle İftarı Ufuktepe’ye kurulurken, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Rahmet, bereket sofrasında sizlerle bir arada bulunmaktan şeref duyuyorum. En güzel iftar, sizinle yapılan iftar, en sevap iftar birlikte yapılan iftar” ifadelerini kullandı.

Ufuktepe Kapalı Pazaryerinde kurulan iftar programına, Osmangazi, Kuşcağız, Kanuni ve Ufuktepe Mahalle sakinlerinin yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, iftar öncesi masaları tek tek gezerek mahalle sakinleri ile sohbet etti ve “Hayırlı Ramazanlar” diledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan programda konuşan Başkan Altınok, “Bu mübarek ayda Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah. Ramazan’ın son günlerini yaşıyoruz. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Rengini şehidimizin kanından alan al bayrağımız sonsuza kadar dalgalansın” dedi. Altınok ayrıca tüm ümmetin birlik, beraberlik, huzur içinde yaşaması için dua isteyerek hayırlı bir şekilde bayrama erişmeyi diledi.

İftardan sonra edilen duaya dört mahallenin sakinleri hep birlikte “Amin” dediler. Başkan Altınok, alandan ayrılmadan önce vatandaşların ricasını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.