KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Malum Alem İnternet / Çocuk Oyunu

Yanlış kullanılan teknolojinin hayatlarımızı, günlük yaşayışımızı, dilimizi ve arkadaşlıklarımızı nasıl etkilediğini anlatan oyunumuz geleneksel Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu ve tiyatronun modern bir bileşkesidir. Oyunumuza tüm minikler davetlidir.

19.01.2019
12:30
Necip Fazıl Sahnesi, Güçlükaya Mahallesi Çağla Sokağı No:2 Sosyal Hizmet Kampüsü İçi

Meraklı Köstebek / Çocuk Oyunu

Çocuklarımıza trafik kurallarını etkili ve eğlendirici bir şekilde öğreten oyunumuzda kuklalar kullanılmaktadır. Ortak yaşam alanlarını kullanırken uymamız gereken kurallar nelerdir? Saygılı ve sabırlı olmak mı? O da ne? Peki yaşamak için en güvenli yerler neresidir? Bu soruların cevapları ve daha fazlası oyunumuzda… Tüm minikler davetlimizdir.

20.01.2019

Keçiören Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu Konseri

Keçiören Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu Konserine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Şef: Yavuz Şanlı

23.01.2019
19:30
Yunus Emre Kültür Merkezi, Emrah Mahallesi Basın Caddesi No:184

Ana Hanım Kız Hanım / Tiyatro Oyunu (2 Perdelik Komedi)

Cahit Atayın yazıp İshak 2. Tekgülün yönettiği 2 perdelik komedi oyunu, bir ana ile kızının hayatları üzerinden Anadolu insanının yaşantısına mizah yüklü repliklerle tanık olmamızı sağlıyor. Perşembe akşamları tiyatroya gitmek Keçiörende bir gelenektir, oyunumuza tüm Keçiörenlileri bekliyoruz.

24.01.2019
20:00

26.01.2019

27.01.2019
12:30

Ana Hanım Kız Hanım / Tiyatro Oyunu (2 Perdelik Komedi)

31.01.2019
20:00

02.02.2019

03.02.2019

Aile İçi İletişim / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK kursiyerleri için düzenlenen Aile İçi İletişim konulu seminer Eğitimci Ülkü Nur Zengin tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

04.02.2019
Uyanış KEÇMEK, Uyanış Mahallesi Gülbaba Caddesi No:74

Süper Kahramanlar / Çocuk Oyunu

Çocukların büyürken anlamakta zorlandıkları kavramlar vardır. Zaman, mekan, doğru, yanlış, hayal ve gerçek bunlardan bazılarıdır. Özellikle gerçek hayatla hayal dünyasını ayırmaları zaman zaman zorlaşır. Çocuk gerçek dünyada yapamadıklarını hayal dünyasında yapar, söyleyemediklerini söyler, olamadığı rolleri oynar ve güçlü hisseder. Oyun çocuğun işidir. Çocuklar oynarken öğrenirler, denerler, yaşamı tecrübe ederler. Sadece izledikleri çizgi filmlerle değil oynadıkları oyunlarla da şekillenirler. Oynadıkları oyunlar, bilgisayar oyunları, izledikleri filmler onlara herşeyin mümkün olabileceği bir dünya sunar. Kendi yeteneklerini, başarabilecekleri şeyleri, kim olduklarını keşfedene kadar bu rollere sığınırlar. Her birey aslında bir arayış içindedir, kahraman olmak ister. Süper Kahramanlar adlı oyun bir çocuğun bu dramatik sürecini anlatıyor. Her çocuğun özel olduğunu, kendi gerçek yeteneklerini keşfeden bir çocuğun aslında doğaüstü güçlere ihtiyaç duymayacağını güzel bir dille anlatıyor. Bilgisayar oyunlarının, animasyonların ve çizgi filmlerin etkisinde kalan tüm minikler için anlamlı ve öğretici olan "Süper Kahramanlar" adlı oyunumuza tüm çocuklarımız davetlidir.

Stresle Mücadele Yöntemleri / KEÇMEK Seminerleri

Stresle Mücadele Yöntemleri konulu seminer Eğitimci Tarkan Zengin tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

10:00
Atapark KEÇMEK, Atapark Mahallesi Aşık Veysel Caddesi No:9/A-B

Beslenme Okulu / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Beslenme Okulu semineri Diyetisyen Aynur Altınsoy tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

10:00
Aile Eğitim Merkezi, Tepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:127(Eski Kaymakamlık Binası)

Çiftlikte Parti Var / Çocuk Oyunu

Arkadaşlık, paylaşma, hayvan sevgisi, güven, merhamet, saygılı ve sabırlı olmak gibi değerler üzerinden bir çiftlikte yaşanan olayları anlatan oyunumuz 4-8 yaş grubu çocuklarımız için hazırlanmıştır. Ekip bilinci ve aidiyet vurgularının da yapıldığı oyunumuza tüm minikler davetlidir.

Çiftlikte Parti Var / Çocuk Oyunu

Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri konulu seminer Eğitimci Bestami Çiftçi tarafından sunulacaktır.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Çaldıran Mahallesi 494. Cadde 502. Sokak No:5

09.02.2019