KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Süper Kahramanlar / Çocuk Oyunu

Çocukların büyürken anlamakta zorlandıkları kavramlar vardır. Zaman, mekan, doğru, yanlış, hayal ve gerçek bunlardan bazılarıdır. Özellikle gerçek hayatla hayal dünyasını ayırmaları zaman zaman zorlaşır. Çocuk gerçek dünyada yapamadıklarını hayal dünyasında yapar, söyleyemediklerini söyler, olamadığı rolleri oynar ve güçlü hisseder. Oyun çocuğun işidir. Çocuklar oynarken öğrenirler, denerler, yaşamı tecrübe ederler. Sadece izledikleri çizgi filmlerle değil oynadıkları oyunlarla da şekillenirler. Oynadıkları oyunlar, bilgisayar oyunları, izledikleri filmler onlara herşeyin mümkün olabileceği bir dünya sunar. Kendi yeteneklerini, başarabilecekleri şeyleri, kim olduklarını keşfedene kadar bu rollere sığınırlar. Her birey aslında bir arayış içindedir, kahraman olmak ister. Süper Kahramanlar adlı oyun bir çocuğun bu dramatik sürecini anlatıyor. Her çocuğun özel olduğunu, kendi gerçek yeteneklerini keşfeden bir çocuğun aslında doğaüstü güçlere ihtiyaç duymayacağını güzel bir dille anlatıyor. Bilgisayar oyunlarının, animasyonların ve çizgi filmlerin etkisinde kalan tüm minikler için anlamlı ve öğretici olan "Süper Kahramanlar" adlı oyunumuza tüm çocuklarımız davetlidir.

Birlikte Yaşam Kültürü ve Hoşgörü / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Aşık Veysel Anaokulu velileri için düzenlenen Birlikte Yaşam Kültürü ve Hoşgörü konulu seminer Eğitimci Tarkan Zengin tarafından sunulacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

11:30
Aşık Veysel Anaokulu, Atapark Mahallesi 1259. Sokak No:2

Ailem Dağılmasın / KEÇMEK Seminerleri

KEÇMEK ve Keçiören İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen Ailem Dağılmasın konulu seminer Din Hizmetleri Uzmanı Abdurrahman Latifoğlu tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

14:00
Mevlana KEÇMEK, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi Esertepe Mahallesi Çambaşı Caddesi No:28/A

Beslenme Okulu / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Beslenme Okulu semineri Diyetisyen Aynur Altınsoy tarafından sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

10:00
Aile Eğitim Merkezi, Tepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:127(Eski Kaymakamlık Binası)

Çiftlikte Parti Var / Çocuk Oyunu

Arkadaşlık, paylaşma, hayvan sevgisi, güven, merhamet, saygılı ve sabırlı olmak gibi değerler üzerinden bir çiftlikte yaşanan olayları anlatan oyunumuz 4-8 yaş grubu çocuklarımız için hazırlanmıştır. Ekip bilinci ve aidiyet vurgularının da yapıldığı oyunumuza tüm minikler davetlidir.

Anlamlı Yaşama Sanatı / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen Anlamlı Yaşama Sanatı konulu seminer Eğitimci Bestami Çiftçi tarafından sunulacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Çaldıran Mahallesi 494. Cadde 502. Sokak No:5

Malum Alem İnternet / Çocuk Oyunu

Yanlış kullanılan teknolojinin hayatlarımızı, günlük yaşayışımızı, dilimizi ve arkadaşlıklarımızı nasıl etkilediğini anlatan oyunumuz geleneksel Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu ve tiyatronun modern bir bileşkesidir. Oyunumuza tüm minikler davetlidir.

30.03.2019
12:30
Necip Fazıl Sahnesi, Güçlükaya Mahallesi Çağla Sokağı No:2 Sosyal Hizmet Kampüsü İçi

02.04.2019

02.04.2019

Beslenme Okulu / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

10:00

İrade ve Otokontrol Eğitimi / Aile Eğitim Merkezi Seminerleri

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen İrade ve Oto Kontrol Eğitimi  konulu seminer Eğitimci Bestami Çiftçi tarafından sunulacaktır.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Çaldıran Mahallesi 494. Cadde 502. Sokak No:5

Malum Alem İnternet / Çocuk Oyunu