Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Daha önce bünyesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü kuran Keçiören Belediyesi yine bir ilke imza attı. Çocuğun başarısına etki eden aile, sosyal çevre ve okulun iş birliği yapmasını amaçlayan Okul Sosyal Hizmet Birimi’ni kuran belediye “Yarım Elma Gönül Alma” şenliğini düzenledi. Şenlikte Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da çocuklarla birlikte mendil kapmaca oyunu oynadı.

Keçiören Belediyesi vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  Subayevleri Botanik Parkı içine yapılacak yatay asansörle vatandaşlar dik yokuşu tırmanmak zorunda kalmadan rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Bayırbucak Türkmen Kardeşlerine Bugün Yardım Zamanı" adlı yardım kampanyasına Keçiören Belediyesi de iki tır dolusu gıda malzemesi, kıyafet, çocuk kıyafeti ve maması ile destek verdi. Yardım tırları, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katıldığı bir törenle uğurlandı.

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. 1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Gönüllü Akademisi zor durumda olan herkese yardım elini uzatmaya devam ediyor. Farkındalık ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında  cezaevinde  yaşamak zorunda olan çocukları her ay düzenli olarak ziyaret eden Gönüllü Akademisi,  onların mutlu bir gün geçirmesine de yardımcı oluyor.

09 Şubat, 2016 ÷ 09 Şubat, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr