Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği darbe kalkışmasına karşı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiörenli vatandaşlar dün de sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttular.

FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği darbe kalkışmasına karşı Türkiye tek yürek olmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiörenli vatandaşlar kalkışmanın olduğu günden beri demokrasi nöbeti tutarak darbecilere geçit vermiyor.

FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği hain darbe kalkışmasının ardından vatandaşlar meydanlarda demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyor. Kalkışmanın başladığı andan itibaren alanlardan ayrılmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Milli iradeyi ortadan kaldırmaya teşebbüs eden hainler milletin gücü, kararlılığı ve vatanına sahip çıkmasıyla yenildi." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı  Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) ve KKTC Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği iş birliği düzenlenen  2016 Yaz Liderlik Kampı 18 -22 Temmuz tarihleri arasından Ankara'da yapıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 15 Temmuz 2016'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) teşebbüs ettiği darbe girişimi esnasında zarar gören Ankara Emniyet  Müdürlüğü ve Özel Harekat Merkezine  geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

30 Temmuz, 2016 ÷ 30 Temmuz, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr