Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Estergon Türk Kültür Merkezinde hizmet veren ve Türkiye'nin farklı illerinden eserlerin toplanmasıyla Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemini yansıtan Etnografya Müzesinde 1096 eser teşhir edilirken, müzeyi son 1 yılda ziyaret edenlerin  sayısı ise 70 bini geçti.

Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin işbirliğiyle oluşturulan Halkla İlişkiler Akademisi ilk meyvelerini verdi. Halkla ilişkiler bölümünde öğrendikleri bilgileri Keçiören Belediyesi’nde çalışarak sahaya yansıtan 20 öğrenci, ortak akılla hazırladıkları 4 farklı projeyi jürinin değerlendirmesine sundu. Yarışmanın sonunda birinciliği Keçiörenlilere belediye başkanı oldukları takdirde hangi hizmeti yapacaklarını sorup, bu hizmetleri hayata geçirmeyi öneren “Bugün Başkan Sensin: Söz Sizde Keçiörenliler” projesi kazandı.

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği konserinde seslendirdiği türkülerle izleyicileri Anadolu turuna çıkardı.

Ünlü Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın(TÜGVA) işbirliğiyle düzenlenen “Yeni Bir Türkiye Kuruluyor” programının konuğu olarak Keçiören’deydi.

Ankara'nın kültür başkenti olma iddiasını sürdüren Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği kültürel etkinlikler ve yaşam alanları büyük ilgi görüyor.

18 Ocak, 2017 � 18 Ocak, 2017 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr