Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden gelen istekleri kırmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, okula halı saha yaptırarak gençlere hediye etti.

MUSTAFA AK’TAN GENÇLERE HAYAT DERSLERİ

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Bir Günlük Hayat Bilgisi Öğretmenim Olur musun?” projesi kapsamında Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine hayat bilgisi dersi verdi. Öğrenciler ile tecrübelerini paylaşan Başkan Ak, “Ben  bir belediye işçisinin zor şartlarda, burslarla okumuş bir oğlu olarak bu makama Cenab-ı Allah nasip etti, geldim. Ama çalışarak, gayret göstererek, hedef koyarak geldim. Sizler de eğer kendinize bir hedef koymuşsanız önce kendinize güveneceksiniz, sonra iyi bir bilgi birikimi ile kendinizi yetiştireceksiniz” tavsiyesinde bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yeni Türkiye” konulu panele Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk ve Savcı Sayan konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacıların gündeminde ise Türkiye’nin büyük bir başarıyla tamamladığı Süleyman Şah Türbesi Operasyonu vardı.

23 yıl önce Hocalı’da gerçekleşen katliamın yıldönümünü anma programı Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan Hocalı Şehitleri Anıtı önünde düzenlendi.

Bu yıl dördüncüsü yapılan KEDEM Yarım Elma Türk Halk Müziği Seslendirme Yarışması, birbirinden yetenekli çocukların söylediği türkülerle şölene dönüştü. Keçiörenli çocuklar, başarıyla seslendirdikleri güzel türkülerle dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

05 Mart, 2015 ÷ 05 Mart, 2015 Select date range