Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören’i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 5 bin 600 modern konutun yükseleceği 1 milyon 73 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor.

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla fark yaratan Keçiören Belediyesi, engelli ve yatalak vatandaşlara evde ağız ve diş sağlığı bakım hizmeti sunuyor. Ücretsiz olan bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlara, belediyenin kurumsal web sitesi üzerinden online başvuru yapma imkanı da tanınıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara’da yaptırılan 155 eğitim tesisisin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Hizmete açılan eğitim tesislerinden birisi de Keçiören’deki Nuri Pakdil Anadolu Lisesi’ydi.

Keçiören Belediyesi Gönüllü Akademisi üyeleri, Doktor Sami Ulus Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ettiler.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen  “En Sevgili’ye ve Ehl-i Beyt’e Özlem Şiirleri” gecesinde sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle Keçiörenlileri Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’e (S.A.S) duyulan sevgide birleştirdi.

23 Kasım, 2014 ÷ 23 Kasım, 2014 Select date range