Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

“Ne olursan ol gel” çağrısıyla adını bütün dünyaya duyuran Hz.Mevlana Hakk’a yürüyüşünün 741’inci yılında, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı bir programla anıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Organ Nakli Vakfı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen “Gençler Organ Bağışını Destekliyor” kampanyasına Keçiören Belediyesi de destek verdi. Kampanya kapsamında Ankara’nın 25 ilçesinde düzenlenen konferanslardan birisi de Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi’nin(ÇODAM) yeni kurulan “Robotik Atölyesi” çocuklara, farklı işlevlere sahip robotları görüp inceleme şansı sunuyor.

Yoksullarla Dayanışma Haftası münasebetiyle düzenlenen “Kardeşlik Buluşması” programı, Afgan, Suriyeli ve Somalili ailelerin yanı sıra Keçiören’deki dar gelirli aileleri de aynı sofra etrafında bir araya getirdi.

Eğitime verdiği destek kadar öğrencilerle kurduğu güçlü iletişimle de dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, verdiği fotoğraf sözünü tutmak için Yunus Emre İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’na gitti.

19 12, 2014 ÷ 19 12, 2014 Select date range