Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında ilaçlama faaliyetlerini sürdüren Keçiören Belediyesi, okulları da 2015 -2016 eğitim - öğretim yılına hazırlıyor.

Keçiören Belediyesi kişi başına düşen yeşil alan miktarını 2,2 m²'den 5,5 m²'ye çıkararak daha yeşil bir şehir oluşturma gayretini sürdürüyor. Keçiörenli'lerin doğa ve çiçek sevgisini güçlendirmek, yeşille ilgili çalışmalarını ödüllendirmek ve daha güzel bir Keçiören'i birlikte ortaya çıkarmak amacıyla en güzel  bahçe-  balkon ve pencere yarışması düzenleniyor.

"Engelli dostu" kimliğine uygun bir şekilde geçtiğimiz günlerde 10 engelli vatandaşı akülü araçlarına kavuşturan Keçiören Belediyesi, ihtiyaç sahibi herkesin yanında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirerek cadde ve sokakları değiştirip yenilemeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması amacıyla başlattığı "Sahiplenmek İstiyorum" uygulamasını devam ettiriyor.

01 Ağustos, 2015 ÷ 01 Ağustos, 2015 Select date range