Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleriyle birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vermeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi’nin büyük ilgi gören Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin 7.’si sınırları kaldırmaya devam ediyor. Filistin gecesi hem duygusal anlara hem de birlik ve beraberlik çağrılarına sahne oldu.

Keçiören Belediyesi, mahalleleri iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. 23 Nisan Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen iftar; Uyanış, Köşk, Bademlik Mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

23 Nisan Mahallesi’ndeki belediye iftarının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Köşk Mahallesinde yaşayan Kağıtlı ailesinin evine konuk oldu.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nde kardeş ülke Kırgızistan Keçiören’e konuk oldu.

25 Haziran, 2016 ÷ 25 Haziran, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr