Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, engelli vatandaşların yaptığı el emeği ürünlerden oluşan Yeşeren Düşler Derneği Kermesi’ni gezdi.

Bosna Hersek’in “Bilge Kral”ı Aliya İzzetbegoviç’in 11’inci ölüm yıldönümü nedeniyle Keçiören’de bir anma töreni gerçekleştirildi. Törende “Aliya İzzetbegoviç ve Bosna” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

Çocuklara yeteneklerini keşfetme, geliştirme ve kendini ifade etme imkanı sunan Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği(ÜZYEÇDE) ile birlikte “Minik Ressamlarımızı Arıyoruz” etkinliği düzenlendi.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yedinci yarışı olan 41.Hitit Rallisi’ni, kıyasıya bir çekişmenin sonucunda TOK Sport WRT takımından Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi kazandı. Şampiyon ekibe kupasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

25 Ekim, 2014 ÷ 25 Ekim, 2014 Select date range