Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Doğuştan gelen engeli nedeniyle ellerini ve ayaklarını kullanamayan Fatma Eyi, yaşama azmiyle asıl engelin yüreklerde olduğunu kanıtladı. Sadece sol ayağının parmağını kullanarak bilgisayar yardımıyla kitap yazan Eyi, “Yüreğimle Koşuyorum” ve “Mutluluk Uzak Değil” kitaplarını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğini üstlendiği bir toplantı ile tanıttı.

Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimi kucaklayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM ile işbirliği içinde yürüttükleri proje kapsamında yapılan kışlık kıyafet yardımı ile çocukları mutlu etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “2014 Filistin Halkı İle Dayanışma Yılı” sebebiyle Filistin’e ziyarette bulunurken, El-Halil Belediyesi ile kardeşlik için iyi niyet protokolüne de imza attı.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin(TDMMB) Ankara Şubesi’nin açılması nedeniyle Keçiören Estergon Kalesi’nde bir program düzenlendi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, zorlu kış aylarında vatandaşların zorluk yaşamaması için yenilenen belediye araçlarını yerinde inceledi.

28 Kasım, 2014 ÷ 28 Kasım, 2014 Select date range