Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Vizyon 2023 dergisinin 2014’ün En’leri Ödül Töreni’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünün sahibi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak oldu.

Çevre konusundaki özeni ve hassasiyetiyle dikkat çeken ve Türkiye'nin çocuklardan oluşan en büyük çevre hareketini hayata geçiren Keçiören Belediyesi, düzenlediği Dünya Çevre Günü etkinlikleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü futbolcular Tanju Çolak ve Ahmet Dursun'un da aralarında bulunduğu şöhretler karması ile Keçiören Belediyesi takımı karşılaştı. Berabere biten maçta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şık bir gol attı.

Gençlik Haftası'nda gençleri spora teşvik amacıyla Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Şenliği, penaltı atışından bilek güreşine varan çeşitlilikteki eğlenceli yarışmalara sahne oldu. Şenlikte ayrıca Okullar Ligi'nde dereceye giren öğrencilerin kupa ve madalyaları da verildi.

Keçiören, Türk şiirinin 7 dile çevrilerek dünyaya açılmasını sağlayacak proje kapsamında hazırlanan “Yüzyılın Türk Şairleri Antolojisi” kitabının tanıtımı için yapılan gala programına ev sahipliği yaptı. Projeye destek veren Keçiören Belediyesi, antolojinin Osmanlı Türkçesi’ne çevirisinin basımını üstlendi.

23 Mayıs, 2015 ÷ 23 Mayıs, 2015 Select date range