Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Suriyeli sığınmacılara kucak açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlıklarını göstermek için bisikletle Mardin’in Midyat ilçesinden Ankara’ya gelen Suriyeli Mülhem El Said, eşi ve çocukları ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

“Her zaman temiz bir Keçiören” ilkesi ile hareket eden Keçiören Belediyesi, ağaç dallarının tomurcuklanması ve yeni açan çiçekler ile birlikte bahar temizliğine de başladı. İlçenin bütün cadde ve sokakları ile çöp bırakma noktalarını yıkayarak temizleyen belediyenin temizlik Baypas ekibi, vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

Keçiören Belediyesi’nin proje ortakları arasında olduğu EMPATHY(Engelli Çocukları Olan Ailelerin Ebeveyn Eğitimi Projesi) kapsamında İngiltere’nin Liverpool şehrinde bir toplantı yapıldı. Toplantıda Keçiören Belediyesi’nin engelli aileleri için kurduğu web platformu tanıtıldı.

Keçiören Belediyesi 4. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ve dereceye giren takımları belli oldu. Turnuvada şampiyonluğu Zabıta Müdürlüğü takımı kazanırken, zabıtalara şampiyonluk kupasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençlere sporu sevdirmek ve sporcu bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Keçiören Okullar Ligi'nin futbol ve futsal final müsabakaları sonuçlandı. Final maçlarını izleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak dereceye giren öğrencilere madalyalarını taktı.

06 Mayıs, 2016 ÷ 06 Mayıs, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr