Aranacak Kelime :
Nerede :

KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN KARDEŞLİK İFTARI SOFRASI TÜRKİSTAN’DA KURULDU

Her yıl Ramazan ayının bereketini kardeş bir ülkede kurduğu iftar sofrasında paylaşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu yıl Kardeşlik İftarı’nı Kazakistan’ın Türkistan şehrinde gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Keçiören ile Türkistan arasında kardeş belediye protokolü de imzalandı.

KEÇİÖREN’DE RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA

Keçiören Belediyesi 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmak amacıyla vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

KEÇİÖREN ZABITASI BAYRAM DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Keçiörenli vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 çalışan Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle iş yeri denetimlerini sıklaştırdı.

KEÇİRÖREN’İN CAMİLERİ BAYRAMA HAZIR

Vatandaşların huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçedeki ibadethanelerin temizlik hizmetlerini üstlenen Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını tamamladı.

ENGELLİ HAKLARI İÇİN YÜRÜDÜLER

Keçiören Belediyesi, engelli haklarına dikkat çekmek ve vatandaşların duyarlılığını artırmak için "Destek varsa engel yok" sloganıyla bir yürüyüş düzenledi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ BAĞLUMSPOR KULÜBÜNDEN MADALYA REKORU

Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Türkiye Wushu Federasyonunun düzenlediği Türkiye Kata ve Kumite  Şampiyonasında tüm zamanların rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.

ÇOCUKLAR DOĞAYI SEVDİ

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merkezi  (ÇODAM) ile Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE)  tarafından organize edilen "Doğal Yaşam Atölyesinde Uygulama Eğitimleri" büyük ilgi görüyor.

ENGELSİZ ŞEFLER YURT DIŞINA AÇILDI

Keçiören Belediyesince yürütülen "Engelsiz Şefler Projesi" sayesinde engelli gençler ilk kez yurtdışına çıkma ve mutfak becerilerini geliştirme imkanı yakaladılar.

KADİR GECESİNDE ELLER SEMAYA AÇILDI

"Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece" olarak bilinen Kadir Gecesinde, Keçiören Belediyesi, Keçiören Müftülüğü ile birlikte özel bir program gerçekleştirdi.

KADİR GECESİNDE VEFA İFTARI

Keçiören Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi ile Ramazan'ın tüm kesimlerini  bir araya getirdiği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi, bu sefer şehit aileleri,  gazi ve aileleri ile engellileri aynı sofra etrafında buluşturdu.

KEÇİÖRENLİ ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRPRİZİ

Sosyal belediyecilik hizmetleri ile öne çıkan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara güzel bir sürpriz yaptı. Keçiörenli 500 ihtiyaç sahibi çocuğa, Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM ve ANGİAD’ın(Ankara Genç İş Adamları Derneği) iş birliğiyle bayramlık kıyafeti ve çeki verildi.

İLAHİ KONSERİNE YOĞUN İLGİ

8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile farklı kültürleri ağırlayan Keçiören Belediyesi, ilahi konserleriyle de tasavvuf sanatçılarını Keçiörenli’lerle buluşturuyor.

KEÇİÖREN’DE TASAVVUF ESİNTİLERİ

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Kalaba Kent Meydanında farklı ülkelerin ve farklı şehirlerin kültürlerini tanıtmaya devam ederken, Ramazanın uhrevi iklimini de yaşatıyor.

DADAŞLAR KEÇİÖREN’DE BULUŞTU

Keçiören Belediyesi 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Erzurumlular Vakfı ve Erzurum Dernekler Federasyonunun iş birliği ile düzenlenen Erzurum Gecesi, dadaşları buluşturdu.

SON KONUK DOĞU TÜRKİSTAN VE KARAPAPAKLAR

Keçiören Belediyesi’nin büyük ilgi gören Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin 8.’si sınırları kaldırmaya devam ederken, Ramazan-ı Şerif’in 22. gününde Doğu Türkistan ve Karapapaklar Keçiören’e konuk oldu.