Aranacak Kelime :
Nerede :

KEÇİÖREN’DE OMBUDSMANLIK TARİHİ SERGİSİ AÇILDI

Kökü Osmanlı Devleti’ne dayanan Ombudsmanlık(Kamu Başdenetçiliği) kurumunun tarihini konu alan “Ombudsmanlık Tarihi Sergisi”nin açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Kamu Başdenetçisi(Ombudsman) Şeref Malkoç’un da katıldığı törenle yapıldı.

BAŞKAN AK HALK GÜNÜ BULUŞMASI İÇİN UYANIŞ’TA

Göreve başladığı 2009 yılından bugüne Halk Günü buluşmalarını her hafta aralıksız sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Nisan ayının son Halk Günü buluşmasında Uyanış Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

MAMUŞALI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AK’A ZİYARET

Kosova Cumhuriyeti’nin tek Türk belediyesi Mamuşa’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak olmak için gelen Mamuşa Anadolu İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret ettiler.

ZAMANSIZ OYUNLAR ZAMANA MEYDAN OKUYOR

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi desteği ile “Zamansız Oyunlar Projesi”ni hayata geçiriyor.

KEÇİÖREN’DE “ENGELSİZ” TİYATRO GÖSTERİSİ

Keçiören’de “Hayat Dağarcığı” adlı tiyatro gösterisini başarıyla sahneleyen engelli oyuncular, sanatın hiçbir engel tanımadığının bir örneğini daha ortaya koydular.

ESTERGON KALESİ’NDE EBRU VE KAT’I SERGİSİ AÇILDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ebru ve Kat’ı Sanatçısı Nedret Deniz ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Ebru ve Kat’ı Sergisi”nin açılışını yaptı.

KEÇİÖRENLİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I TÜRKÜLERLE KUTLADILAR

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir konser verdi.

KEÇİÖREN’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Keçiören’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının merkezi Bağlum İlkokulu oldu.

23 NİSAN’I KARDEŞ MAMUŞALI ÇOCUKLARLA KUTLADILAR

Keçiören Sınav Koleji öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına, Keçiören’in kardeş belediyesi Mamuşa’dan gelen çocuklar da katıldı.

KEDEM’Lİ ÖĞRENCİLER NAAT ALANINDA YARIŞTI

KEDEM(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi), Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Naat Okuma Yarışması düzenledi.

BAŞKAN AK ÖĞRENCİLERİN KUTLU DOĞUM PROGRAMINA KATILDI

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V)’in dünyaya geldiği günün kutlandığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de özel bir program gerçekleştirdi.

RENGARENK KEÇİÖREN

Keçiören Belediyesi, kent meydanına bir kimlik kazandırmak için özel tasarım bir çalışmayı Kalaba Kent Meydanına yerleştirdi.

ALO AK MASA FACEBOOK ŞİFREM NE?

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşın taleplerini çözmek için tüm iletişim kanallarını kullanırken bazen ilginç taleplerle de karşılaşıyor.

KEÇİÖRENLİ MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Beşfen Koleji’nin minik öğrencilerinin hazırladığı “Kutlu Doğum” programı Keçiörenlilerin büyük beğenisini kazandı.

EV ALANLARIN TERCİHİ YİNE KEÇİÖREN OLDU

Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. TÜİK verilerine göre 2016 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.