Aranacak Kelime :
Nerede :

KEÇİÖREN'DE DİLENCİ OPERASYONU

Keçiören Belediyesi Zabıta  ve Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleriyle ortaklaşa vatandaşın duygularını suistimal ederek haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik operasyon yapıldı.

ÖĞRETMENLERE MANGALA EĞİTİMİ

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antares AVM işbirliği ile bu yıl 4.'sü düzenlenecek Mangala Turnuvası öncesinde öğretmenlere “mangala eğitimi” verdi.

KEÇİÖREN HOCALI KATLİAMI’NI UNUTMADI

26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Yukarı Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında Ermeniler tarafından katledilen 613 Azerbaycan vatandaşı Keçiören’de anıldı.

SANATÇILAR ESERLERİNİ HOCALI ŞEHİTLERİ İÇİN KARARTTILAR

Hocalı Katliamı’nın 25. yıldönümünde 613 Azerbaycan şehidinin anısına eserlerini karartan sanatçılar dünyaya anlamlı bir mesaj verdiler. Şehitler için karartılan resim ve heykellerin yer aldığı karma serginin açılışı Keçiören Estergon Kalesi’nde gerçekleştirildi.

BAKAN YARDIMCISI YAYMAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATTI

Vatandaşları Anayasa değişikliği konusunda bilgilendirmek için çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, bu defa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı konuk etti.

YAZAR TALHA UĞURLUEL KEÇİÖREN’DEN KUDÜS’E KÖPRÜ KURDU

Tarihçi araştırmacı yazar Talha Uğurluel, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Arzın Kapısı Kudüs” programına konuk oldu.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ TERÖR VE MEDYA SEMPOZYUMUNA KATILDI

Teröre karşı mücadelede medyanın rolü Keçiören Belediyesi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Medya ve Terör Sempozyumu”nda tartışıldı. Sempozyuma Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

PERSONELE HİJYEN EĞİTİMİ

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Aile Eğitim Merkezinde düzenlenen seminerle belediyenin temizlik işleri personeline "hijyen eğitimi" verildi.

ATÖLYE TANITIMINA YOĞUN İLGİ

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM)ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile Uygulamalı Atölye Tanıtım Günü düzenlendi.

YALÇIN AKDOĞAN KEÇİÖREN’DE YENİ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATTI

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu öncesi Keçiören Belediyesi’nin halkın her kesimini bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Anayasa Değişikliği ve Güçlü Türkiye Konferansı”na konuşmacı olarak katılan Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç.Dr.Yalçın Akdoğan, konferansın ardından kitabını da imzaladı.

KEÇİÖREN’DE İYİ HİZMET İÇİN ARAÇ FİLOSU DAHA DA GÜÇLENDİ

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Keçiören’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.

KEÇİÖREN’DE SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ

Keçiören Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde bir konser etkinliği düzenledi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ 120 KADINA ÖN MUHASEBE EĞİTİMİ VERECEK

Keçiören Belediyesi, Keçiörenli 120 kadına 5 ay boyunca ön muhasebe eğitimi vererek, onları iş sahibi yapmayı amaçlayan AB projesinin startını verdi.

KEDEM’Lİ ÖĞRENCİLER TÜRKÜLERLE YARIŞTI

Yarım Elma KEDEM(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi) Türk Halk Müziği Seslendirme Yarışması’na katılan Keçiörenli çocuklar, başarıyla seslendirdikleri türkülerle dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yarışmayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izleyerek yarışmacılara moral desteği verdi.

15 TEMMUZ KAHRAMANLARI KEÇİÖREN’DE BULUŞTU

15 Temmuz hain darbe girişiminde en çok şehit veren Keçiören, milli irade kahramanlarını unutmadı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, milli iradeye sahip çıkmak için şehit olanların yakınlarına ve gazilere şilt takdim etti.