Aranacak Kelime :
Nerede :

GÜMÜŞ VE IHLAMUR ANKARA'DA

Keçiören Belediyesi'nin doğaya dönüş projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisinin sevimli maskotları Gümüş ve Ihlamur Ankara'yı doğaya davet ediyor.

AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİNDE SON HAFTA

Keçiören Belediyesi'nin nostaljik sinema atmosferini yaşattığı sinema akşamları son haftada da Türk sinemasının birbirinden başarılı yapımlarını sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

GÜMÜŞ VE IHLAMUR'A MERHABA

Keçiören Belediyesi'nin vizyon projesi "Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nin" sevimli maskotları Gümüş ve Ihlamur,  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından basına tanıtıldı.

KEÇİÖREN’İN BAYPAS TEMİZLİK EKİBİ İŞ BAŞINDA

Yaz boyunca Keçiören Belediyesi'nin Baypas ekibi  ilçenin bütün cadde ve sokakları ile çöp bırakma noktalarını yıkayarak temizlemeye devam ediyor.

TÜRKİYE'NİN EN NİTELİKLİ KURBAN SATIŞ ALANI KEÇİÖREN'DE

Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde Ovacık'ta modern kurban satış alanı kurarak vatandaşların ve satıcıların huzurlu bir şekilde kurban alışverişlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarını seferber edecek.

DOLU DOLU BİR YAZ

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan yaz okullarında 15 -25 yaş arası çocuklar değerler eğitimi, bağlama, gitar, kişisel gelişim dersleri ile hem eğitim hem de eğlenceyle dolu bir yaz geçiriyorlar.

FASLI ÖĞRENCİLER KEÇİÖREN'İ GEZDİ

Keçiören Belediyesi, Faslı yetim çocukları Ankara ve Keçiören'de mini bir tura çıkardı.

BAŞKAN AK’TAN 15 TEMMUZ GAZİSİ CİHAT ÜNAL’A ZİYARET

15 Temmuz darbe girişimine karşı kahramanca mücadele veren şehitlerin ailelerini ve gazileri düzenli olarak ziyaret edip hatırlarını soran Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son olarak 15 Temmuz gazisi Cihat Ünal’ın evine misafir oldu.

SİNEMA KEYFİ ÇOK GÜZEL

Keçiören Belediyesi'nin nostaljik sinema atmosferini yaşattığı sinema akşamları dördüncü haftasında da Türk sinemasının birbirinden başarılı yapımlarını sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

BAŞKAN AK HALK BULUŞMALARI İÇİN OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE

Göreve geldiği 2009 yılından beri makamında oturan değil, vatandaşların arasında dolaşan belediye başkanı olmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Halk Günü Buluşmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN AK HALK BULUŞMALARI İÇİN ÇALDIRAN MAHALLESİ’NDE

Keçiören’in yönetimine vatandaşı da ortak etmeyi ilke haline getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa halk buluşmaları için Çaldıran Mahallesi’ndeydi.

BAŞKAN AK 15 TEMMUZ GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz hain darbe girişiminde bombadan seken şarapnel parçasıyla yaralanan Gazi Çetin Aksu’yu ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, daha sonra Kedersiz ailesine de çat kapı ziyarette bulunarak sürpriz yaptı.

F-4E UÇAĞI, MERAKLI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Hava Lojistik Komutanlığı envanterine kayıtlı F-4E uçağı montajı tamamlanarak Keçiören'in ilk ve en büyük mesire alanı Kartaltepe Kent Ormanında ziyarete açıldı.

BATI TRAKYALI TÜRK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK’I ZİYARET ETTİ

Batı Trakya’nın üç Türk belediye başkanından birisi olan Kozlubekir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

KEÇİÖREN'DE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE TAVİZ YOK

Keçiören Ovacık' ta bulunan atık kağıt, plastik ve hurda malzeme biriktirenlerin çadır ve kulübeleri yıkılarak temizlendi.