Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Yerel yönetimlerde samimi ve karşılıklı tecrübe paylaşımlarına büyük önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa, Pakistan Büyükelçisi Sohail Mahmood ve KKTC Büyükelçisi Fazıl Can Korkut'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Keçiören Belediyesi gönüllülüğün artması ve katılımcılığın güçlenmesi için yeni bir birimi hizmete açarken ilk eğitim programının da startını verdi.

Göreve geldiğinden bu yana makamının kapılarını Keçiörenli vatandaşlara açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, her çarşamba "Halk Günü"nde onların taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Halk Gününe sadece talepler için değil, teşekkür için de gelenlerin sayısı bir hayli fazla.... Onlardan biri de 15 yıllık memleket özlemini Başkan Ak sayesinde dindiren Afganlı kadın Ziyagül Gulucu....

Keçiören Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz bir Keçiören için bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde bu yıl bine yakın çocuğu ücretsiz sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımlarını attırdı. Son dönemde artan terör saldırılarında verilen şehitler nedeniyle şölen etkinlikleri iptal edilerek yerine mevlid okutulurken, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu da güzel sohbeti ile Keçiörenlilerin konuğu oldu.

04 Eylül, 2015 ÷ 04 Eylül, 2015 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr