Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde anlamlı bir etkinlikle Keçiören halkını sigarayı bırakmaya davet etti.

Keçiören Belediyesi spor ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor. 9 Aralık'ta yapılan kura çekimi ile başlayan Okullar Liginde 55 okuldan 160 takım kıyasıya yarışıyor.

Daha önce bünyesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü kuran Keçiören Belediyesi yine bir ilke imza attı. Çocuğun başarısına etki eden aile, sosyal çevre ve okulun iş birliği yapmasını amaçlayan Okul Sosyal Hizmet Birimi’ni kuran belediye “Yarım Elma Gönül Alma” şenliğini düzenledi. Şenlikte Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da çocuklarla birlikte mendil kapmaca oyunu oynadı.

Keçiören Belediyesi vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  Subayevleri Botanik Parkı içine yapılacak yatay asansörle vatandaşlar dik yokuşu tırmanmak zorunda kalmadan rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Bayırbucak Türkmen Kardeşlerine Bugün Yardım Zamanı" adlı yardım kampanyasına Keçiören Belediyesi de iki tır dolusu gıda malzemesi, kıyafet, çocuk kıyafeti ve maması ile destek verdi. Yardım tırları, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katıldığı bir törenle uğurlandı.

11 Şubat, 2016 ÷ 11 Şubat, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr