Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında serhat şehirlerimizi bir araya getirdi. Keçiören Belediyesi ve Kars – Ardahan –Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu’nun iş birliği ile Halil İbrahim Sofrasında düzenlenen iftar programı Kur’an Tilaveti ile başladı.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 6. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde sahne bu kez kardeş Azerbaycan’ın oldu.

Keçiören Belediyesi’nin gelenekselleşen mahalle iftarları mahalleliyi buluşturmaya devam ediyor. 23 Nisan Mahallesi Kapalı Pazar yerinde düzenlenen iftara Uyanış, Köşk, Bademlik Mahallelerinin sakinleri de katıldı.

Keçiören Belediyesi’nin büyük ilgi gören Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin 6.’sında sahne bu kez İran’ın oldu.

Geri dönüşüm çalışmalarına verdiği destekle dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hem sokak hayvanlarını besleyen hem de pet şişeleri geri dönüşüme kazandıran makineleri ilçe genelinde yaygınlaştırıyor.

04 Temmuz, 2015 ÷ 04 Temmuz, 2015 Select date range