Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Çocuklara yeteneklerini keşfetme, geliştirme ve kendini ifade etme imkanı sunan Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği(ÜZYEÇDE) ile birlikte “Minik Ressamlarımızı Arıyoruz” etkinliği düzenlendi.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yedinci yarışı olan 41.Hitit Rallisi’ni, kıyasıya bir çekişmenin sonucunda TOK Sport WRT takımından Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi kazandı. Şampiyon ekibe kupasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

1071 Kadın Girişimci Projesi sayesinde kendi işyerini kuran kadın patron ailesi her geçen gün büyüyor.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7’inci  Hitit Rallisi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın verdiği start ile koşulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ve Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM ile KOSGEB’in katkılarıyla yürütülen “1071 Kadın İş Hayatına Katılıyor” projesi sayesinde ülke ekonomisine bir kadın patron daha katıldı.

22 Ekim, 2014 ÷ 22 Ekim, 2014 Select date range