Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Spor ve kültür merkezleri ile Keçiören’e yepyeni bir çehre kazandıran Keçiören Belediyesi, yeşil alan miktarını artırmak için yaptığı çalışmaları da sürdürüyor. Ovacık bölgesinde 1 milyon 126 bin metrekare alana kurulan Kartaltepe Kent Ormanı, şehir yaşantısından bunalan Keçiörenlilere rahat bir nefes aldıracak.

Park ve bahçelerde LED teknolojili aydınlatmaya geçen Keçiören Belediyesi, bu sayede parkların hem daha aydınlık hale gelmesini hem yüzde 44 oranında enerji tasarrufu yapılmasını sağladı.

Keçiören Belediyesi’nin 2009 yılında uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projesi “Çevre Çiçekleri Hareketi” büyüyor. Beşinci yılına giren Çevre Çiçekleri Hareketi projesinde, çevre eğitimi alarak “Çevre Müfettişi” olan öğrenci sayısı 60 bine ulaştı.

Keçiörenlilerin yoğun ilgi gösterdiği KEÇMEK(Keçiören Meslek Edindirme Kursları) ve KEDEM’lerde(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi) kayıt heyecanı başladı.

Gençlerin spora yönelmesine önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Farabi Lisesi’nin hemen yanına spor alanlarını da içeren yeni bir park yaptırdı.

20 Eylül, 2014 ÷ 20 Eylül, 2014 Select date range