Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Avrupa Birliği(AB) Leonardo Da Vinci programı kapsamında sürdürülen Keçiören Belediyesi’nin de  ortağı olduğu “Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modeli Geliştirilmesi’ (DEVOMDA) isimli AB projesinin son toplantısı Keçiören’de yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı devir teslim törenine katılmak için Türkiye’ye gelen Malezya Başbakan Yardımcısı Muhyiddin Bin Mohd Yassin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte öğle yemeği yedi.

30 Mart yerel seçimleri sonrası yenilenen yönetimiyle 2015-2019 Dönemi Strateji Planı’nı oluşturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüş ve önerilerine de kulak verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İsrail saldırılarında yaralanarak tedavi için Ankara’ya getirilen Filistinli Müslüman kardeşlerimizi hastanede yalnız bırakmadı.

Kosova’nın tek Türk belediyesi ve Keçiören’in “kardeşi” Mamuşa Belediyesi, Türk İslam dünyasına yaptığı katkı ve hizmetler nedeniyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı Türk Dünyası Hizmet Ödülü’ne layık gördü.

30 Ağustos, 2014 ÷ 30 Ağustos, 2014 Select date range