Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Estergon Kalesi’nde açılan “Hat ve Ebru Sanatı Sergisi”ni gezdi.

AB Bakanlığı ve Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Keçiören Belediyesi ve ÖZEV’in işbirliğiyle yürütülen "Accessibility Inspectors"  projesine katılan 9 farklı ülkeden 27 genç Keçiören Belediyesi Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

Keçiören’e bahar rengarenk çiçeklerle geldi. Keçiören Belediyesi ekiplerinin ilçenin dört bir yanına diktiği binlerce lale, nergis ve sümbül vatandaşlara bahar coşkusunu aşıladı.

30 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Meclisi’ne seçilen üyeler birinci dönemin ilk toplantısını yaptı.

“Geçmişe Saygı, Geleceğe Katkı” projesi kapsamında “Bir Varmış Bir Yokmuş, Çocuklar Masal Anlatan Dede ve Ninelerini Arar Olmuş” adlı masal anlatma yarışması düzenleyen Keçiören Belediyesi, yarışmayı kazananlara umre ziyareti hediye edecek.

16 Nisan, 2014 ÷ 16 Nisan, 2014 Select date range