Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geri dönüşüme dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla yeni bir çalışmaya imza attı. Tüm Keçiörenli'ler 100 atık pil getirdikleri takdirde sinema bileti almaya hak kazanıyor, Antares AVM'de keyifle istedikleri filmi izleyebiliyorlar.

Özel tarihlerde evlenmenin uğur getireceğine inanan çiftler, 05.05.15 tarihinde hayatlarını birleştirmek için Keçiören Belediyesi  Evlendirme Memurluğuna akın etti.

Keçiören Belediyesi sokak hayvanlarını korumak için katkı sunmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve bir marketler zinciri ile birlikte sokak hayvanlarını beslemek için harekete geçti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu Toygar Börekçi Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki İnci Pirim'e bıraktı. Halef ve selef başkanlar arasında espirili diyalogların yaşandığı devir-teslim töreninde 23 Nisan Başkanı Pirim "Büyüyünce ben de bu makama oturacağım" deyince Başkan Ak'ın yanıtı "Merak etme. Sen gelene kadar ben o makamı korurum" oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 95'inci yıldönümü Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu'nda yapılan törenle kutlandı. Törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de katıldı.

25 Nisan, 2015 ÷ 25 Nisan, 2015 Select date range