Aranacak Kelime :
E-IMAR
Sanal Tur

UMRE ÖDÜLÜNÜ 11 ÖĞRENCİ KAZANDI

Keçiören Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keçiören Müftülüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen Umre ödüllü "Davetine Geldim Ya Resulullah" adlı liseler arası bilgi yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Umre ödülünün dereceye giren ilk 10 öğrenciye verilmesi planlanırken, iki öğrenci aynı puanı alınca değişikliğe gidildi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencilerin görüşünü sorarak Umre'ye 11 öğrencinin gönderilmesine karar verdi.

AB Comenius Projesi kapsamında Önderata İlkokulunun koordinatörlüğünde İspanya, İngiltere, Polonya, Macaristan'dan gelen 12 öğretmen ve 22 öğrenci Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği "100 Atık Pil Biriktirene Sinema Bileti Hediye Kampanyası" öğrencilerden büyük ilgi gördü. Geri dönüşüm çalışmalarına destek amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya katılan Toygar Börekçi Ortaokulu öğrencileri 4 bin 300 atık pil toplayarak belediyeye teslim ettiler.

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi,  toplamda 1.600 konutuyla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Kültür ve sanat faaliyetlerine ayrı bir önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Estergon Kalesi'ni öğrencilerin yağlı boya sergisi için tahsis etti.

26 Mayıs, 2015 ÷ 26 Mayıs, 2015 Select date range