Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Engellilere yönelik uygulamalarıyla öne çıkan Keçiören Belediyesi yine Türkiye’ye  örnek olacak bir adım attı ve Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımının 2014-2015 sezonu ana sponsoru oldu.

Avrupa Birliği(AB) Leonardo Da Vinci programı kapsamında sürdürülen Keçiören Belediyesi’nin de  ortağı olduğu “Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modeli Geliştirilmesi’ (DEVOMDA) isimli AB projesinin son toplantısı Keçiören’de yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı devir teslim törenine katılmak için Türkiye’ye gelen Malezya Başbakan Yardımcısı Muhyiddin Bin Mohd Yassin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte öğle yemeği yedi.

30 Mart yerel seçimleri sonrası yenilenen yönetimiyle 2015-2019 Dönemi Strateji Planı’nı oluşturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüş ve önerilerine de kulak verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İsrail saldırılarında yaralanarak tedavi için Ankara’ya getirilen Filistinli Müslüman kardeşlerimizi hastanede yalnız bırakmadı.

02 Eylül, 2014 ÷ 02 Eylül, 2014 Select date range