MAMUŞA BELEDİYE BAŞKANI’NDAN MUSTAFA AK’A ZİYARET

Kardeş Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ak’ın makamında gerçekleşen ziyaret iki kardeş belediye başkanının sıcak ve samimi sohbetlerine sahne oldu. Keçiören Belediyesi ile kardeş belediye oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, “Bize kardeş belediyeniz olarak çok destek veriyorsunuz. Bu ziyaretimizi sırf sizi görmek için yapıyoruz. Keçiören’e girdiğim zaman çok memnun oluyorum çok güzel bir ilçe. Geceleri de ayrı bir güzelliğe sahip. Keçiören için büyük işler yapıyorsunuz. Çalışmalarınızı çok beğeniyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, “Keçiören’i daha güzel hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Keçiören için yaptığımız hizmetlerin hepsi vatandaşlarımızın daha güzel bir ilçede yaşamasına yönelik. Sadece Keçiören’e değil Ankara’ya da değer katacak olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi Porojemizde de çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor” diye konuştu. Proje tamamlandığında durgun hale getirilecek olan Çubuk Çayı'nda gondol ve motorlu kayıklarla gezinti yapılabileceğini anlatan Başkan Ak, “Venedik'in bir benzerini Ankara halkının ayağına getireceğiz. Projenin iç turizme de önemli bir katkı sağlamasını bekliyoruz. Proje kapsamında diktiğimiz ıhlamur ağaçlarının oluşturacağı hava koridorları sayesinde kentin mikro kliması da düzenlenecek. İnsanları metropol yaşamından uzaklaştırarak mavi ve yeşilin birçok tonunun yanısıra ıhlamur ağaçlarıyla karşılaştıracak Ihlamur Vadisi, Ankara’nın sembol yerlerinden birisi haline gelecek” dedi.

07.11.2014