• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

SENSITIZATION FOR ACTION

Ayrımcılığa Karşı Duyarlılık” - İSVEÇ- 2016

Keçiören Belediyesi’nin ortağı olduğu “Sensitization for Action” isimli  proje 23-30 Mart 2016 tarihlerinde İsveç'de KLIPPANS KOMMUN ve INTEGRATION FOR ALL’in ev sahipliği ile gerçekleşmiştir.

Almanya, Türkiye, Fransa, Portekiz, İngiltere, Malta, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs ve Bulgaristan ve İsveç’ten çeşitli kurumlar ve STK’ların ortaklığıyla 41 gençlik çalışanı ve gönüllülerin katılımlarıyla göçmenlik ve ayrımcılığa karşı duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla proje faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Farklı ülkelerde uygulanan göçmen politikaları, göçmenlere yönelik istatistiki veriler ve entegrasyona yönelik yapılan çalışmalar çeşitli aktivitelerle gerçekleştirilmiştir. İsveç “Sensitization for Action” isimli projeye belediyemizi temsilen Nazım HAN katılmıştır.