Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarıyla 11 bin 68 metrekarelik yapı alanına sahip olan otoparkımız 3 katlı olup, 350 araçlık kapasiteye sahiptir.  Engellilerimiz için 14 araçlık yer ayrılan otoparkımız Kalaba Kent Meydanı, Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığına bağlı olarak oluşan trafik yoğunluğunu hafifletmek amacıyla hizmete açılmıştır.

Elektronik “Dolu-Boş” sistemi sayesinde araçlarını park etmek isteyen vatandaşlara kaç araçlık park alanı olduğunu da gösterecek sistemler mevcuttur.  Tek giriş ve çift çıkışı bulunan otoparkımızın içerisinde ayrıca bisiklet parkı, elektrikli araç şarj ünitesi ve su deposu gibi alanlar da yer almaktadır.

Üzerine kurulan süs havuzu,  müzik ile suyun dansla buluştuğu görsel bir şölen sunmaktadır.