• Radyo Angara

UNVANI:  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Ankara  / 1970

ÖĞRENİMİ :  YüksekLisans

ÖZGEÇMİŞİ: 1970 yılında Ankara’da doğdu. Doğma büyüme Keçiörenlidir. İlkokulu Fevzi Atlıoğlu İlkokulunda, liseyi Ankara Atatürk Lisesinde, üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik dalında yüksek lisans eğitimi aldı. Tarihe özel ilgi duyan Sertaç Cihan Mübadeleyi anlattığı  “Memleketten-Vatana Sessizlerin Hikâyesi” isimli kitabın yazarıdır. Evli ve iki çocuk annesidir.

sertac.cihan@kecioren.bel.tr

Tel: 361 10 37 / 1148

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Kurum ve kuruluşlarla gerekli iş birliğini sağlamak ve ilçedeki istihdama yönelik çalışmalara Başkanlık adına katkıda bulunur. Nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanması için gerekli çalışmayı yapar.

Belediyenin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yerine getirebilmesini sağlayarak insan kaynakları ihtiyaç analizi ve planlamasının yapılması, seçilmesi, işe alınması, oryantasyonu, hizmet birimlerinde görevlendirilmesi, geliştirilmesi, özlük işlerinin takibi ve insan kaynaklarına ilişkin iş tanımlarının güncellenmesi, ücret yönetimi, eğitim planlaması ve organizasyonu, çalışan memnuniyetini geliştirme amaçlı sosyo-kültürel etkinliklerin gerçekleştirilmesi, kurum stratejik planına uygun olarak kurumsal ve bireysel performans yönetimi, kariyer yönetimi gibi çalışmaların objektif kriterlere, kurumsal gereklere ve mevzuata uygun olarak gerçekleştirmesini sağlar.