• Radyo Angara

ETLİK OLİMPİK YÜZME HAVUZU

TESİS DETAYI

ETLİK OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme havuzu farklı kategorilerde ferah bir ortamda spor yapma zevkine varılabilecek, birbirinden farklı aktiviteleri tek çatı altında buluşturan bir spor merkezidir.

Yüzme havuzumuzda su, serbest klor değerleri ile suyun mikrobiyolojik özelliklerine ait testler Sağlık Bakanlığı analiz sonuçları alınarak kullanılmaktadır. Merkezimizde 7-15 yaş arası çocuklarımıza yüzme kursu, 16 yaş ve üzeri üyelere yönelik yetişkin yüzme kursu verilmektedir.

Tesisimiz ulusal ve uluslararası yarışmaların yapılmasına uygun kriterlere sahiptir. Yüzmenin yanı sıra tüm su sporlarının da rahatlıkla yapılabileceği tesiste, su altı hoparlörleri ile yüzerken müzik dinlemek mümkün olmaktadır. Merkezde üyelerin çocukları için kreş hizmeti de mevcuttur.

TESİS İÇERİSİNDE BULUNAN BİRİMLERİMİZ:

• 1 Adet Olimpik Yüzme havuzu
  • 1 Adet Eğitim Havuzu
  • 1 Adet Kule Atlama Havuzu
  • 2 Adet Bay ve Bayan Fıtness Salonu
  • 1 Adet Step-Aerobik Salonu
  • 2 Adet Bay ve Bayan Sauna
  • 1 Adet Kreş
  • 1 Adet Bay Masaj Salonu
  • 2 Adet TV. Dinlenme Odası

EĞİTİM HAVUZU:

​​​​​​​

• 12 X 25 m uzunluğunda, + 1,5 m derinliğindedir. Havuzda üyelere hizmet vermenin yanı sıra, Belediyemizin yaz okulu yüzme etkinlikleri de düzenlenmektedir.
  • Eğitim Havuzumuz sabah 08:00-21:00 arası hizmet vermektedir.

OLİMPİK YÜZME HAVUZU:

​​​​​​​

• 25 X 50 m uzunluğunda, + 2,5 m derinliğinde olimpiktir.
  • Havuzumuz, 08:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
  • Havuzlarımızı kullanabilmek için yüzme bilmek gerekmektedir. Kayıt esnasında yüzme denemesi yapılmaktadır.

KULE ATLAMA HAVUZU:

• 15 X 25 m uzunluğunda + 5 m derinliğindedir.
  • Tehlikeli bir durum arz ettiğinden dolayı sadece profesyonel yüzücülere ve dalış eğitimlerine hizmet vermektedir

ERKEK FITNESS VE KONDİSYON SALONU:

​​​​​​​

• Kondisyon, egzersiz aletleri ve ağırlıklarımızın mevcut olduğu salonumuzda fitness programı yazılıp uzman antrenörler gözetiminde programlar uygulanmaktadır.

BAYAN FITNESS VE KONDİSYON SALONU:

​​​​​​​

• Kondisyon ve bölgesel zayıflama aletlerinin bulunduğu salonumuzda üyelerimize özel fıtness programı yazılıp uzman antrenörler gözetiminde program uygulanmaktadır.
  • Step - aerobik salonumuzda haftanın belirlenmiş gün ve saatlerinde grup seansları yapılmaktadır.

BAY- BAYAN SAUNA :

​​​​​​​

• 2 adet sauna mevcut olup bay- bayan olarak ayrı hizmet verilmektedir.
  • Üyelik paketlerinin içerisine daha iyi bir hizmet vermek amacıyla eklenmiş olan sauna hizmetinden bütün üyelerimiz ücretsiz yararlanmaktadır.

KREŞ:

​​​​​​​

• 3-6 YAŞ arası bez problemi olmayan üye çocuklarına hizmet vermektedir.
  • Üyelerimiz spor yaparken çocukları da kreşte uzman eğitimcilerin gözetiminde eğlenceli vakit geçirmektedir

BAY  MASAJ SALONU:

​​​​​​​​​​​​​​

• Randevu ve seans sistemiyle çalışılmaktadır.

BAY- BAYAN TV- DİNLENME SALONU:

Spordan sonra üyelerimize dinlenme imkanı sağlayan 1 adet tv dinlenme salonu bay-bayan olarak ayrı hizmet vermektedir.

BAYAN ÜYELER İÇİN TESİS KULLANIM GÜN VE SAATLERİ

Pazartesi: 08:00 - 15:00 saatleri arası

Salı - Perşembe: 08:00 - 21:00 saatleri arası

Cumartesi: 08:00 - 10:00 veya 15:00 - 21:00 saatleri arası