Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından temeli atılan, Keçiören’in güzelliğine güzellik katacak olan Cumhuriyet Kulesi projesi kaldığı yerden devam ediyor.

Sadece Keçiören’in değil aynı zamanda Ankara’nın sembol mimarileri arasında yer alacak olan Cumhuriyet Kulesi, Keçiören’le birlikte Ankara’nın silüetine renk katarak bölge turizmine katkı sağlayacak.

İçerisinde nikâh salonu, döner restoran, kafeterya, seyir terasları, planetarium, sergi salonu, fitness salonu ve kapalı otoparkın yer alacağı Cumhuriyet Kulesi, açık ve kapalı seyir teraslarının yanı sıra kule üzerinde yer alan döner platformla ziyaretçilerine eşsiz bir Ankara manzarası sunacak. Ziyaretçilere, ilgi çekici çevre düzenlemesiyle açık alanlarda da keyifli anlar yaşatacak olan Cumhuriyet Kulesi tamamlandığında, özenle tasarlanan kentsel ve sosyal donatılarını vatandaşların beğenisine sunacak

Keçiören’deki sosyal yaşamın canlanmasını sağlamak için özel bir projelendirme aşamasından geçen Cumhuriyet Kulesi, vatandaşların rahatça giriş çıkış yapabilmeleri için insan merkezli hizmet veren proje olarak da adından sıkça söz ettirecek.

Proje süreci başlayan Keçiören’in simge mimarisi Cumhuriyet Kulesi kısa sürede tamamlanarak ilçeyi şahlandırarak, Keçiören’in marka değerini artırarak cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacak.