ABUZER KÖSELER

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Adıyaman / 1965

ÖĞRENİMİ: Lisans

ÖZGEÇMİŞİ:

1965 yılında Adıyaman’da doğdu. İlkokulu Gölbaşı Atatürk İlkokulunda, ortaokulu Gölbaşı Ortaokulunda, Liseyi Isparta Lisesinde, üniversiteyi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamladı.
Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürü, Keçiören Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı AYGM Genel Müdürlüğü, Kamulaştırma Dairesi Başkanlığı Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliği, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı BİK Daire Başkanlığı Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliği, T.C. Ziraat Bankası Servis Yetkilisi, Milli Eğitim Bakanlığı Ankara-Ulus Öğretmenevi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Didim Dinlenme Tesisleri Tesis Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Burhaniye Tesisleri Satın Alma Memuru, Muhasebe Memuru ve Müdür Yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Orta derecede İngilizce bilmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.