Aranacak Kelime :
Nerede :

YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ

İnsanı merkez alan hizmet anlayışıyla ilçeyi yeni baştan düzenleyen Keçiören Belediyesi, ilçedeki kültürel hayata da büyük katkı sağlıyor. Başkente yakışan kültür sanat faaliyetleri Keçiören’de icra ediliyor. 2012’de yenilenen yüzüyle Keçiören’de hem eğitime hem de kültüre hizmetin bir başka adresi. Ankara’nın en modern kültür merkezlerinden biri olan Yunus Emre Kültür Merkezi içerisinde gösteri salonları, meslek edindirme kursları, eğitime destek merkezi, kütüphane, konservatuvar ve gençlik merkeziyle halkın ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

KONFERANS VE TİYATRO SALONLARI

Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu, Tiyatro Salonu ve fuaye alanları ile bazı dernek ve kuruluşlara, okul programlarına, kreş ve ana sınıfı programlarına aynı zamanda da Sivil Toplum Örgütlerine birçok hizmetlerde bulunabilmek için dizayn edilip düzenlenmiştir. Salonların ses düzeni, ışık düzeni, program kaydedici cihazı, projeksiyon cihazı ve perdesi mevcuttur. Salonlarımızın sahne düzeni yenilenerek büyütülmüş kullanışlı bir hale getirilmiştir. Her iki salonumuzda 2 adet kulis odası, mescit ve lavabolar mevcuttur. Salonlarımız klimalı olup engelli asansörü de bulunmaktadır.

EMEKLİLER PLATFORMU

Emekliler platformu iletişim bilgisi;

TEL: 0312 323 89 99

YUNUS EMRE DÜĞÜN SALONU

Düğün Salonu 15 Nisan 2012 tarihinde 500 kişi kapasiteli olarak hizmete açılmıştır. Hizmetlerimiz tecrübeli ve kalifiyeli personeller tarafından yapılmaktadır. Salon oturma düzeni, sahne düzeni, ses ve ışık düzeni misafirleri rahatsız etmeyecek şekilde düzenlenmiştir. Salonumuzda Gelin Damat dinlenme odası, bebek odası, mescit ve engelli asansörü bulunmaktadır. Salonumuzda kamera sistemi ve klima da mevcuttur. Yunus Emre Düğün Salonumuzda düğün, nişan, kına, sünnet haricinde sivil toplum kuruluşları tarafından planlanan toplantılarda yapılmaktadır.

İletişim: 0312 326 21 21

KÜTÜPHANE

Yunus Emre Kültür Merkezimizinde açılacak olan kütüphane, Ankara'nın en büyük kütüphanelerinden biri olarak hizmete girecektir. Kütüphanemiz çok kapsamlı olarak hizmet edecektir. Keçiören'deki her yaştaki vatandaşımıza,öğrencilerimize ve hatta Ankara'nın her yerinden gelen sivil vatandaşımıza ve öğrencilerimize de  en kapsamlı bir biçimde hizmet verebilmektedir. Kütüphanemizde aynı zamanda her yaştaki kesime ve özellikle de öğrencilere okul öncesi ve sonrası çok faydalı olabilecek, derslerle alakalı her isteklerine cevap verebilecek şekilde 40 adet donanımlı bir bilgisayar odası bulunmaktadır..

KEÇMEK

Yunus Emre Kültür Merkezimiz içerisinde Keçiören Belediyemizin Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) şubesi de hizmet verecektir.

ENGELLİLER DANIŞMA MERKEZİ :

Yunus Emre Kültür Merkezi engelli vatandaşlarımıza hitap edebilecek, her türlü sorunlarına cevap verebilecek şekilde bir danışma merkezi açarak, yapmış olduğu hizmetlerini buradan da yürütecektir.

KONSERVATUVAR VE HALK OYUNLARI :

Yunus Emre Kültür Merkezi bünyesinde yıllardır faaliyet gösteren Konservatuvar ve Halk Oyunları kurslarımız devam etmektedir.

HİZMET ALANLARIMIZ :

Konservatuvar Bölümleri : Türk Halk Müziği ,Türk Sanat Müziği, Tiyatro, Halk Oyunları

Sosyal Etkinlik Kurslarımız : Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziğİ, Türk Tasavvuf Müziği Korosu, T.H.M. Çocuk Korosu, Bağlama, Gitar,        Keman, Ney, Ud, Ritim, Nota/Solfej,Ses Eğitimi(Şan), Halk Bilimi/Edebiyatı, Nazariyat/Teorİ, Repertuar/Uygulama, Sahne ve Diksiyon, Mimik/Rol, Adab-ı Muaşeret

İletişim: 0312 326 22 42

GENÇLİK MERKEZİ

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gençlere yönelik bir gençlik merkezi açılacaktır. Bu merkez, gençlerimizin boş zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirmeleri ve onların tüm kötü alışkanlıklarından uzak kalmalarını sağlayacak bir merkez olacaktır.

SPOR KOMPLEKSİ ve KREŞ :

Yunus Emre Kültür Merkezi içerisinde Keçiören Halkına hitap edebilecek bir spor kompleksi açılacaktır. Bu hizmetimiz tüm bayanların, erkeklerin gençlerin ve çocukların boş zamanlarında kullanabilecekleri bir spor kompleksi olacaktır. Aynı zamanda yanlarında getirdikleri çocuklarını bırakabilecek bir kreşte mevcut olacaktır.

ADRES  : Emrah Mah. Basın Cad. No:182 İncirli

TEL: 0312 352 54 44

TEL: 0312 326 22 42 (Konservatuvar)