Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü 2024

HAKKIMIZDA

Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) Keçiörenlilerin;

Kişisel birikimlerini yükseltmek,

Mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek,

Kent kültürü ve metropolde yaşama konusunda donanımlarını artırmak,

Pasif tüketici olmaktan çıkıp aktif üretici olmalarına yardımcı olmak,

Gelir elde etmelerine katkıda bulunmak,

İstihdam edilebilirliklerini artırmak gibi amaçlarla kurulmuş, örgün eğitimi tamamlayıcı bir yaygın eğitim organizasyonudur.

Keçmek olarak önceliğimiz;

• Örgün eğitim fırsatlarından yararlanamayan bireylerin eğitim gereksinimlerini karşılamak için tüm Keçiören halkına kurs merkezlerimizde eğitim vermek ve eğitimin yaşam boyu devam ettiği algısını güçlendirerek katılımı artırmaktır.
  • Usta çırak ilişkisinin öğretilerini modern eğitim sistemlerinin ilke ve prensipleri doğrultusunda kaliteden ödün vermeden sunmak.
  • Eğitim kalitesini yenilikçilik, akılcılık, bilimsellik, katılımcılık ve süreklilik ilkeleri perspektifinde artırmak.
  • Toplumda eğitimli ve bilinçli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak.
  • Sosyal sorumluluk kapsamında tüm kursiyerlerine artı bir değer kazandırmak.
  • Emeği üretime dönüştürerek bireysel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak.

KEÇMEK, ücretsiz olarak verdiği sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra kendi düzenlemiş olduğu Sergiler, Seminerler, Fuarlar gibi organizasyonlarda da bulunmaktadır.

Eğer aktif üretici olma yolunda bir adım atmak isterseniz, sizleri de KEÇMEK kurslarına bekleriz.