25 Mart 2021

Keçiören Belediyesi Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edilecek olan park projesi için ilk kazmayı vurdu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İlçemizde yaşam standardını artırmak ve nefes alınacak alanların sayısını çoğaltmak için yeni park projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Şehit Kubilay Mahallesi’ne inşa ettiğimiz yeni parkımız bu bölgede yaşanan vatandaşlarımız için önemli bir sosyal alan olacak.” dedi.

Keçiören Belediyesi ilçedeki parkların sayısını artırmak için proje aşamasında olan Şehit Kubilay Mahallesindeki park alanına ilk kazmayı vurdu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında iş makinaları park alanındaki toprak tesviye işlemlerini sürdürüyor.

BAŞKAN ALTINOK: PARKLAR ŞEHRİN GERDANLIĞIDIR

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise 500’den fazla parkın bulunduğu Keçiören’in Türkiye’de en fazla parkın bulunduğu ilçe olduğunu söyledi. Altınok, “Parklarımız değişen ve gelişen şehrimizin gerdanlıklarıdır. Keçiören de Türkiye’de en hızlı şekilde kendi kendine dönüşen şehirdir. Bir kentte nefes alınacak alanların sayısının çok olması o kentin yaşanabilir olma özelliğini yukarı taşır. Biz de Keçiören’in daha yaşanabilir olması için sosyal alanlarımızın sayısını artırıyoruz.” ifadelerini kullandı.