• Akmasa Çağrı Merkezi Akmasa Çağrı Merkezi : 444 52 76    Bip Hattı Hattımız : +90 530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

Nurettin YILMAZ - Adalet Ve Kalkınma Partisi

NURETTİN YILMAZ

PARTİSİ VE UNVANI: AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Trabzon/ 1959

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: İlkokul /Müteahhit

ÖZGEÇMİŞİ: 1959 yılındaTrabzon Of’ta doğdu. İlkokulu Of Bayırca İlkokulunda okudu. İnşaat sektöründe faaliyette bulunan bir şirketin ortağıdır.1982’den beri Ankara Keçiören’de ikamet etmektedir.

Ak Parti Keçiören İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2004 ve 2009 yıllarında Keçiören’den Ankara İl Genel Meclis Üyesi seçildi. Ankara İl Genel Meclisi’nde Meclis Başkan Vekilliği ve AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 2014 yılında Keçiören‘de AK Parti‘den Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bir dönem Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 2019 Yerel Seçimlerinde Keçiören de AK Parti’den yeniden Belediye Meclis Üyesi seçildi. Evli ve dört çocuk babasıdır.