MEHMET AYHAN

PARTİSİ VE UNVANI: AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Çankırı / 1960

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Lise / Güreş Federasyonu Başkanı

ÖZGEÇMİŞİ:1960 yılında Çankırı’da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Yapraklı’da, liseyi Çankırı lisesinde, 1978-1979 yılları arasında İzmir’de Askeri Meslek Okulunda eğitimini tamamladı.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Ak Parti İl Spor Komisyonu Başkanı, Ak Parti Keçiören İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İş adamı – Müteahhit, 30 yıldır spor yöneticiliği,

Türkiye Geleneksel Spor Vakfı Genel Başkanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Yürütme Kurulu Başkanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş AS Başkanlığı, Türk Silah Kuvvetleri Spor Okulu İdari Sorumlusu, Çankırılılar Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Yapraklı Belde ve Köy Dernekleri Birliği Başkanlığı, Kavak Köyü Dernek Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı yapmaktadır.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve üç  çocuk babasıdır.