ALPARSLAN DOĞAN

PARTİSİ VE UNVANI: Milliyetçi Hareket Partisi/ Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ:  Ankara / 1975

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Lise / Emlakçı / Otomotiv /Ankara Konağı İşletmecisi.

ÖZGEÇMİŞİ:  1975 yılında Ankara Bala’da doğdu. On çocuklu bir ailenin en küçük bireyidir İlköğrenimini Bala BüyükBoyalık Köy’ü ilkokulunda, liseyi Ayvalı Farabi Lisesinde tamamladı.

1990-1994 yılları arasında Ülkü Ocaklarında aktif olarak görev aldı. 1994 yılında Keçiören Belediyesinde işe başladı. 1997 yılından itibaren emlak ve inşaat

Sektörlerinde çalışmaktadır. Keçiören’de bulunan Özdoğan Emlak’ın

kurucusudur.

2005 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanlığında göreve başladı. 2014 yılında, İlçe Başkan Yardımcılığının yanı sıra yine 2014 yılı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi 3. Sıra Keçiören Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterildi. 2017 yılında MHP Ankara İl Yönetimi görevinin ardından 2018 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanlığı görevine atandı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Meclis Üyesi Aday listesinde MHP 1. sıra Cumhur İttifakı, ortak aday listesinde 4. Sırada Ankara Büyükşehir belediyesi ve Keçiören Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Evli ve dört çocuk babasıdır.