• Akmasa Çağrı Merkezi Akmasa Çağrı Merkezi : 444 52 76    Bip Hattı Hattımız : +90 530 917 52 76
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ali Osman ÖZDEMİR - Adalet Ve Kalkınma Partisi

ALİ OSMAN ÖZDEMİR

PARTİSİ VE UNVANI: AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Erzurum  / 1990

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Lisans / İşçi

ÖZGEÇMİŞİ: 1990 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezundur.

Kişisel Gelişim Topluluğu kuruculuğu, başkan yardımcılığı ve genel sekreterliği, Dadaşlar Kulübü kuruculuğu ve başkanlığı, Genç Bilkentliler Derneği Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı Üniversite Komisyon Üyeliği, Çankaya İlçe Başkanlığı Komisyon Üyeliği, Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Gençlik Kolları Ankara il Başkanlığı Üniversite ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Ankara MTTB kuruculuğu, Teşkilat Başkanlığı, Eğitim Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı, MTTB Yarınki Türkiye Akademisi Kurucu Başkanlığı,  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği (5 ayrı birimde çalıştı) AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı görevlerinde bulundu.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve bir çocuk babasıdır.