04 Nisan 2024

Keçiören’de Ramazan bayramı öncecisinde ilçedeki yaklaşık 300 caminin temizliği yapılıyor.

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi ekiplerince sürdürülen temizlik çalışmasıyla camilerin içi süpürülüp temizlenirken aynı zamanda çevre temizliği de gerçekleştiriliyor. Temizlik sırasında camilere gül suyu sıkılarak vatandaşın daha ferah bir ortamda ibadet etmeleri sağlanıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da Keçiörenlilerin hem Kadir Gecesi’ni hem de Ramazan Bayramını tebrik etti. Özarslan, “Vatandaşlarımızın öncelikle Kadir Gecelerini tebrik ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza sevdikleriyle birlikte hayırlı ve huzurlu anlar yaşadıkları nice bayramlar diliyor, Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.