ULUSLARARASI RAMAZAN ETKİNLİKLERİ CECELİ KONSERİYLE BAŞLADI

Keçiören Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin açılışı, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin ilahi konseriyle yapıldı.

Bu sene yedincisi düzenlenen Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’ne 19 ülke katıldı. Kalaba Kent Meydanı’ndaki açılış programına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, konseri AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören Müftüsü İhsan İlhan da izledi.

AŞK-I REYYAN GÖSTERİSİ ALKIŞ ALDI

Program semazen gösterisi ile başlarken, Aşk-ı Reyyan müzikal gösterisi izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Daha sonra sahne alan Mustafa Ceceli, seslendirdiği ilahilerle gecenin manevi atmosferini doruğa çıkarırken, bazı ilahilere konseri izleyen vatandaşlar da eşlik etti. Ramazan davulu çalarak yaptığı şovla konsere renk katan orkestra davulcusu izleyenlerden büyük alkış alırken, izleyicilerin cep telefonlarının ışıklarını yakarak sallaması da güzel bir görüntü oluşturdu.

MEYDAN İLK DEFA BU KADAR KALABALIK!

Konserin ardından Mustafa Ceceli’ye Kur’an-ı Kerim hediye edip çiçek veren Başkan Mustafa Ak, “Bu sene Ramazan ayına erişemeyen ve vatan için canını feda eden bütün şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Değerli sanatçımıza ‘Keçiören’e hoş geldin’ diyorum. Sayesinde bu meydanı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum. Cenab-ı Allah bu mübarek ayda tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin inşallah” dedi. Ceceli ise, “Değerli başkanıma bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Sahuru İstanbul’da yapıp orucu Ankara’da açtık. Hepinize çok güzel bir Ramazan diliyorum” diye konuştu.

06.06.2016