TERÖRİSTE CENAZE HİZMETİ YOK

Keçiören Belediyesi FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği hain darbe girişiminde öldürülen teröristlere cenaze hizmeti verilmeyeceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesi, vatanına karşı hain emeller besleyerek, vatandaşın üzerine bomba yağdıran ve ülkenin meşru yönetimine karşı silahlı darbe teşebbüsünde bulunan ve Keçiören sınırları içerisindeki Adli Tıp'a getirilen hainlere cenaze hizmeti vermeyecek.

Keçiören Belediyesi, normal şartlarda verilen cenaze defin  hizmeti (kefen hizmetleri), cenaze nakil hizmeti (yol izin kağıdı, araç tahsisi), cenaze işlemleri ve cenaze yakınları için yiyecek, içecek hizmetlerinin verildiği taziye çadırı hizmetinin teröristler için geçerli olmadığını belirtti.

"ÜLKENİN BEKASINI TEHDİT EDENLER TERÖRİSTTEN DE AŞAĞILIKTIR"

Teröristlerin ülkenin bekasını  tehdit eden girişimlerinin milletin iradesiyle durdurulduğunu belirten  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Masum halkın üzerine ateş açan, TBMM'ini bombalayan, milli iradeyi hedef alarak ülkenin yönetimini silahla değiştirmeyi hedefleyen hainler teröristten de aşağılıktır." mesajını verdi.

Başkan Ak, “Büyük Türkiye’nin önünü kesmek isteyen ihanet şebekesine karşı milli iradeye sahip çıkmak her vatandaşın vatandaşlık görevidir. Devletin parasıyla, devletin silahı, devletin tankıyla, devletin uçağı ve helikopteriyle bu ülkenin vatandaşlarının üzerine ateş açanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Bu hain teşebbüsü durdurmak için ilk andan itibaren Keçiörenli vatandaşlarımızla demokrasi nöbeti tutuyoruz. Bizler demokrasi nöbetine terörist unsurlar temizlenene kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

MİLLET, MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI

Ayrıca teröristlere karşı direnerek şehit olanlara hepimizin minnet borçlu olduğunu belirten Ak " Tankların üstüne çıkarak canını ortaya koyan ve milli irade için bu uğurda canını feda edenleri bu aziz millet asla unutmayacaktır. Ölümü göze alarak milletin emanetine sahip çıkan demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, tüm vatandaşlarımıza dirayetli ve dik durarak ülkesine, demokrasisine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

30.07.2016