SÜRPRİZ ZİYARETTE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan münasebetiyle yaptığı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Uyanış Mahallesinde yaşayan Gülhan – Ayhan Şahin çiftine misafir olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a eşi Hatice Ak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu da eşlik etti. Uyanış Mahallesinde yaşayan ve Talia (16), Talha (9) adlarında 2 çocuk sahibi çift, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ile Başkan Ak’ı karşısında görünce adeta sevinçten havalara uçtu. Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübünde basketbol oyuncusu olan Ayhan Şahin azmiyle herkesi kendine hayran bıraktı. 2,5 yaşında çocuk felci geçirdiği için tekerlikli sandalyeye mahkum olan başarılı sporcunun öyküsü herkesi derinden etkiledi. Yanlış iğne sonucu bir kolu ve 2 bacağı protez olan Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muhammet Göktaş da ev ziyaretinde hazır bulundu.

Evin küçük oğlu Talha ise Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın fotoğraflarının yer aldığı albümü Başkan Ak’a hediye etti. Başkan Ak’ın katıldığı etkinliklerden oluşan albümü ile şaşkınlık yaratan Talha “sizi çok seviyorum, bu albümün bir örneği de bende olacak, bunu da siz saklar mısınız” dedi.

Başkan Ak da “o zaman benim de sana bir hediyem var” diyerek Kuran Kursuna giden Talha’ya Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye etti. Ayrıca Cennet Bahçesi oyununu da hediye eden Başkan Ak “ailecek oynarsınız” dedi.

Gaziantepli aile yöresel menengiç kahvesini konuklarına ikram ettiler.

29.06.2015