SÜLEYMAN SOYLU ESERTEPE MAHALLE İFTARI’NA KATILDI

Keçiören Belediyesi’nin Esertepe’de verdiği mahalle iftarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Kapalı Pazar yerinde kurulan iftar sofraları genç, çocuk, yaşlı mahalledeki her yaş grubundan insanı bir araya getirdi. İftarda Bakan Soylu’nun yanı sıra HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Kosova Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç de vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

HEM SOFRAMIZI HEM GÖNÜLLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan programda konuşan Süleyman Soylu, iftar yemeğini veren Başkan Ak’a teşekkür ederek, “Allah nasip ettiği için üç yıldır mahalle iftarlarına geliyorum. Keçiören Belediyemizin bu iftarlarında zannetmeyin ki sadece soframızı paylaşıyoruz. Gönüllerimizi, aslında derdimizi ve heyecanımızı paylaşıyoruz. Aslında hep birlikte geleceğimizi paylaşıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın efsane boksör Muhammed Ali’nin cenaze törenine katıldığını hatırlatan Soylu, “Cumhurbaşkanımız vakarıyla aziz milletimizi ve buradaki güzel insanlarımızı orada temsil etti. Gücümüz ve kudretimizle oradayız” diye konuştu. Türkiye’nin terörü bitirmek için kararlılığından bir gün dahi vazgeçmeyeceğini vurgulayan Soylu, “Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere ve terörle ülkemizin zenginleşmesini, özgürleşmesini ve ülkemizin etrafındaki coğrafyayla gelecekte buluşmasını engellemeye çalışanları, PKK terör örgütü dahil, bu şer odaklarının her birini topraklarının dibine kadar gömeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın” mesajını verdi.

FAKİR FUKARAYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Gönül coğrafyamızda yer alan kardeşlerimizle birlikte Ramazan-ı Şerif’i kutladığımızı ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, “Mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik ve ibadet ayıdır. Ramazan’da hayır hasenat yapacağız. Fakire fukaraya sahip çıkacağız. Mübarek Ramazan ayının bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuk Belediye Başkanı Bütüç de, terörü lanetliyerek, “Ana ülkem güçlü bir ülkedir. Dünya siyasetine yön veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kosova gurur duyuyor. Kosova’ya desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım’a ve Keçiören Belediye Başkanına şükranlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Mahmut Arslan da Ramazan ayının tüm Müslümanlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah Cenab-ı Allah bu tür belaları mübarek Ramazan ile birlikte defeder” dedi.

10.06.2016