ŞAMPİYONDAN BAŞKAN AK'A ZİYARET

Tekvando dalında 45 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Keçiörenli genç sporcu İbrahim Perçin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret etti.

Keçiören Belediyesi, spora ve sporcuya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürürken Keçiörenli gençler de farklı spor dallarında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.  45 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Keçiörenli genç tekvandocu İbrahim Perçin, antrenörü Özcan Ağırdaş ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti. Toplamda 102 sporcunun katıldığı şampiyonada 7 maç yapan Perçin, 45 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu oldu. 14 yaşındaki Keçiörenli sporcu Bosna Hersek'te Türkiye'yi temsil etti. Şampiyonluk sevincini Başkan Ak ile paylaşan genç sporcu, desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi olarak farklı spor dallarında faaliyet gösteren tüm sporculara büyük destek verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenli gençlerin de bu desteği başarılarla neticelendirmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Keçiörenli sporcuların farklı dallarda Türkiye'yi temsil ettiklerine değinen Başkan Ak, "Türkiye'de ve Dünya'da bizleri en iyi şekilde temsil eden sporcumuz İbrahim Perçin'in başarıların devamını diliyorum. Keçiören Belediyesi olarak, sporun her dalında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimize imkanlar oluşturarak destek veriyoruz" dedi. Belediye olarak yaz spor okulları ile her yıl binlerce gencin spor ile tanışmasına destek olduklarını vurgulayan Başkan Ak, spora ve sporculara verdikleri desteklerin devam edeceğini söyledi.

Şampiyon sporcu İbrahim Perçin ve antrenör Özcan Ağırdaş da Başkan Ak'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şampiyonalarda daha fazla başarıya imza atmak istediklerini ifade etti.

01.11.2012