RAMAZAN’DA AYNI SOFRADA BULUŞMAYA DEVAM

Keçiören Belediyesi’nin herkesi bir araya getirdiği mahalle iftarlarının onuncusu Esertepe Mahallesine kuruldu.

Ramazan’ın 20. gününde Esertepe Kapalı Pazar Alanına kurulan iftara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile 19 Mayıs, Yayla, İncirli, Kuşcağız, Esertepe mahalle sakinleri katıldı.

Kur’an Tilavetiyle başlayan iftarda bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; “Bir önceki Ramazan’da aramızda olup şimdi olmayan şehitlerimize, kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyor, hepinizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Etrafınızdakilere bir ihtiyaçları olup olmadığını sorun. Bereket, rahmet, mağfiret ayı Ramazan’da ihtiyacı olana yardım edelim, sizin ulaşamadığınız noktada bizler ulaşalım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi sosyal devlet kimsesizlerin kimsesidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi bizim insana bakışımızı özetliyor.” dedi.

Ak herkesi birbirine dua etmeye davet ederken yaklaşan seçimlere dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ümmet ve Türkiye için önemine değindi.

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, “Esertepe’yi değiştiren, Keçiören’i güzelleştiren, Ramazan’da bizi buluşturan Başkan Ak’a teşekkür ediyorum” derken, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünün bozulmaması temennisinde bulundu.

İftar sonrası Başkan Ak vatandaşların fotoğraf taleplerini tek tek yerine getirirken taleplerini de dinledi.

05.06.2018