OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE İFTAR VAR

Ramazan ayı boyunca “Mahallede İftar Var” programlarını sürdüren Keçiören Belediyesi, iftar sofrasını bu defa Osmangazi Mahallesi’nde kurdu.

Osmangazi Mahallesi Ufuktepe Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programı, genç yaşlı bütün mahalleyi bir sofra etrafında buluşturdu. Yemeğin ardından mahallelilere hitap eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif içerisinde, Cenab-ı Allah tutmuş olduğunuz oruçlarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin. Sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Tüm Müslümanlar için hayırlara, kurtuluşa vesile olsun inşallah” dedi.

RAMAZAN’DA PAYLAŞMAK GÜZELDİR

Ramazan ayında komşulara, akrabalara ve diğer insanlara olan toplumsal sorumluluğun unutulmaması tavsiyesinde bulunan Başkan Ak, “Bu mübarek ayda paylaşmak güzeldir. Keçiören Belediyesi olarak bizler de ihtiyaç sahiplerine ve yoksullara el uzatmaya çalışıyoruz. Bugün bu güzel iftar sofrasında kadını, erkeği, genci, yaşlısı, zengini, fakiri ile bir sofra etrafında birlik olup buluştuk. Bu mübarek ayın başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluştur. Son on gününe girmiş olduğumuz bu ayda Allah hepimize cehennem azabından kurtulmayı nasip etsin” mesajını verdi.

İftar programında sahnelenen Pişekar Küçük İsmail ve Kavuklu Hamdi Efendi orta oyunu, Keçiörenlilere keyifli dakikalar yaşattı. Çocuklar için eğlenceli yarışmaların da düzenlendiği programda kazananlara çeşitli hediyeler verildi.

31.07.2013