• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

NEŞELİ MİNİKLER KREŞİ

TESİS DETAYI

NEŞELİ MİNİKLER KREŞİ

Geleceğin mimarı olan çocuklarımızın sağlıklı gelişim ve eğitimlerine destek olmak Belediyemizin önem verdiği konuların başında gelir.

Eğitim ve öğretim merdiveninin ilk basamağı okul öncesi eğitimdir .Okul öncesi dönem, çocuğa yaşam boyunca devam edecek olan öğrenme işlevi için gerekli temel becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Neşeli Minikler Kreşi olarak hedefimiz; Çocuklarımızın psikomotor, sosyal, duygusal, bilişsel, dil ve özbakım alanlarında, bilgiyi ezbere değil araştırarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak; çocuklarımızın kişilik sahibi, ailesini ve insanlığı seven, özgüveni gelişmiş, çevresiyle barışık, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren; milli-manevi ve toplumsal değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Kreşimiz 45 öğrenci kapasitesine sahiptir.(36-60ay) yaş grubundaki çocuklara tam gün bakım ve eğitim uygulanır. Sabah 08:00 akşam 17:00 saatleri arasında Belediye personeli çocukları ve çalışan annelerin çocuklarına hizmet vermektedir.

Yemeklerimiz günlük olarak kreşimizin mutfağında pişirilir. Öğünler; Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak belirlenmiştir.

Eğitim programı her yaş grubu için özel olarak belirlendiği kreşimizde Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim planı uygulanmakta ve İngilizce, Türkçe Dil etkinlikleri, Müzik, Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları, Fen ve Doğa Çalışmaları, Sanat Çalışmaları, Yaratıcı Dramalar, Oyun ve Hareket Eğitimi ve serbest zaman etkinliği ile zenginleştirilerek bir bütünlük içinde sunulmaktadır. Ayrıca Projeler, Geziler, Aile Katılımları ve Sosyal Etkinliklerle de desteklenmektedir.

Güçlükaya Mahallesi Çağla Sokağı No:2 Güçsüzler Yurdu İçi

KREŞ