• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

NECİP FAZIL SAHNESİ

TESİS DETAYI

NECİP FAZIL SAHNESİ

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1994 yılında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Ensar KILIÇ`ın sanat yönetmenliğinde kurularak perdelerini açtı. Aynı yıl içinde deneyimli sanatçılarımızın katkıları ile eğitim alan gençlerden, başarılı olanları da kadrosuna dahil eden tiyatromuz, her yıl 3 oyunla seyircisinin karşısına çıktı. Ekim ayında başlayan ve Haziran ayında sezonu kapatan tiyatromuz hafta içi Çevre Çiçekleri için ve  hafta sonları çocuk ve gençlere yönelik oyunları sezon boyunca sergilemektedir. Tiyatro salonumuz 320 kişi kapasitelidir. Erkek ve kadın kulisleri bulunmaktadır. Salonumuzun ses ve ışık sistemleri yenilenmişir. Sinevizyon sistemi bulunmaktadır. Necip Fazıl Sahnesi okullar, sivil toplum kuruluşları ve derneklere kiralanabilmektedir.

NECİP FAZIL SAHNESİ SALON KİRALAMA ÜCRETLERİ

Tam gün: 750 TL.

Seans Ücreti : 250 TL. (Seanslar; 09:00-13:00 / 14:00-18:00 / 19:00-22:00)

SALON KİRALAMA SÜRECİ

Salonun kiralanması için Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurulması ve dilekçenin kabulü,

Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tahakkuk yapılıp, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne salon ücretinin ödenmesi,

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenen ücret dekontunun Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne  götürülüp kiralama sözleşmesinin yapılması gerekmektedir.

Güçlükaya Mahallesi Çağla Sokağı No:2/B Keçiören Belediyesi Sosyal Hizmet Kampüsü

Sanal Tur