MOTİVASYON İKİZLERİNDEN KEÇİÖRENLİ GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

LYS(Lisans Yerleştirme Sınavı)’ye hazırlanan gençlere moral desteği vermek isteyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  “Motivasyon İkizleri” olarak bilinen Mustafa ve Kemal Altıntaş kardeşleri Keçiören’de konuk etti.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen “Gelecek Sizlerle Gelecek - Hayatını Seç” adlı motivasyon eğitimine Keçiörenli gençler büyük ilgi gösterdi. Kendilerine bu imkanı tanıyan Başkan Mustafa Ak’a teşekkür eden Altıntaş kardeşler, konuşmalarında gençlere başarıya giden yollara ilişkin önemli ipuçları verdiler. Hayal kurmanın önemine dikkat çeken Motivasyon İkizleri, “Hayallerinizin olması için buradayız. Hayali olmayan insanın yarını olmuyor. Hareket ettiğiniz kadar mutlu, başardığınız kadar özgürsünüz. Kaybeden ve kaybetmeyi alışkanlık haline getiren insanları hayatınızdan çıkarın. Bir insanın hayali bitmişse aslında 25 yaşında ölür, 75 yaşında gömülür. İyi lider ve yöneticiler, başarılı insanları kıskanmaz, sadece gıpta ederler. Hayal kurarsanız başarılı olursunuz, hayallerinizin peşinden gidin, çünkü bu ülkenin size, sizin de size ihtiyacınız var” görüşlerini dile getirdiler.

Başarılı insanların hayatlarında asla geri adım atmadıklarının altını çizen Altıntaş kardeşler konuşmalarını şöyle sürdürdüler: “Geri adım atanlar başkalarının takdirini beklerler. Dünyada bütün başarılı insanlar az uyurlar. Dünyada güneş doğarken uyuyan tek canlı insandır. Başarılı insanlarda biz duygusu vardır, ekip çalışmasına inanırlar. Kimse size hayat kadar sert vuramaz, düşerken sırt üstü düşün ki göğe bakarken kalkmanız için bir sebebiniz olsun. Hayaliniz bir başkasının hayalleri altında ezilmesin. Hayallerin parayla ilgisi yoktur. Değerli olun, aranan kişi olun ve risk alın.”

12.04.2017