MAHALLE KONAKLARI KEÇİÖREN’İN HER YERİNDE

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık’ta yapımı bitme aşamasında olan Ovacık Mahalle Konağında ve yapımı tamamlanan Ovacık Taksi Durağında incelemelerde bulundu. Taksici esnafıyla bir araya gelen Ak, durağın hayırlı olması temennisinde bulundu.

YAPIM AŞAMASINDAKİ PROJELERDE SONA YAKLAŞILDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hizmete sunulan ve hizmete sunulmak üzere yapım aşamasında olan projeleri incelemeyi sürdürüyor. Keçiören’in Ovacık Mahallesinde devam eden yatırımları Mahalle Muhtarı Demir Demirkan’la gezen Ak, yapımı tamamlanan Ovacık Taksi Durağını ve yapımında sona yaklaşılan Ovacık Mahalle Konağını inceledi. Ovacıkta vatandaşlarla da sohbet eden Ak, mahalle konaklarını Keçiören genelinde yaygınlaştırarak vatandaşların daha nezih bir ortamda sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Muhtar Demirkan’la mahalle muhtarlığında bir dizi sohbet de gerçekleştiren Ak, Ovacık’ın sıkıntılarına ve proje aşamasında olan yatırımlara ilişkin de istişarelerde bulundu.

“REFAHA ERİŞMEK İÇİN HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Keçiören’in birçok noktasında sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerin merkezi olan, halkın tüm kesimine hitap eden, şehirleşme kültürüne uygun mahalle konaklarımızı vatandaşlarımızla buluşturduk diyen Ak, “KEDEM ve KEÇMEK gibi eğitim birimlerimizi içerisinde barındıran, vatandaşlarımızın düğün ve cenazelerinde kullanılan mahalle konaklarımız fiziki görünümüyle estetik anlayışımızı yansıtmaktadır. Tarihi dokuyu yaşatan, çok yönlü işleviyle de vatandaşlarımıza nezih bir ortam sunan konaklarımız modern şehir anlayışımızın önemli bir parçasıdır. Ovacık’ta inşa ettiğimiz konağımız tamamlanınca toplamda 16 mahalle konağını Keçiören’in farklı noktalarında vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ak Parti belediyeciliği çatısı altında sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızı feraha ve refaha eriştirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

23.01.2019