KEÇİÖREN'DE ÖĞRETMENLER BULUŞMASI

Keçiören Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Halil İbrahim Sofrası’nda bir program düzenleyerek ilçedeki öğretmenleri bir araya getirdi.

Program, Van’da hayatını kaybedenler başta olmak üzere aramızdan ayrılan öğretmenler ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Öğretmen Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu’nun açış konuşmasının ardından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenleri bir araya getiren  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak söz aldı.

Konuşmasına “Bizleri yetiştirdiğiniz için size teşekkür ediyorum” diye başlayan Başkan Ak, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenliğin kelimelerle anlatılamayacak kadar önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Biz, bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum anlayışına sahibiz. Öğretmenliğin ulviliği, Allah’ın yaratmış olduğu en kutsal ve şerefli varlık olan insanı eğitme vazifesinden kaynaklanır. Ülkemizin geleceği sizlerin elinde şekilleniyor. Daha mutlu, daha aydınlık, daha müreffeh bir Türkiye sizin genç dimağlara vereceğiniz eğitimle mümkün” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ardından söz alan Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler de öğretmenler gününde Keçiörenli öğretmenlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında emekliye ayrılan öğretmenler adına Çizmeci İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Fatma Sandal’ın konuşması ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile devam eden program, Dünya Güreş Şampiyonası’nda gösterdiği başarıdan dolayı Milli Güreşçi Atakan Aksun’a plaket takdim edilmesi ve emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgelerinin verilmesiyle renklendi.

Keçiörenli öğretmenler bu özel günde kendilerini unutmayan ve hep birlikte olmalarını sağlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ettiler. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen program, yenilen yemeğin ardından tamamlandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Halil İbrahim Sofrası’ndaki programın ardından Çağrıbey İlköğretim Okulu ile Mecidiye İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

24.11.2011