KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASI ATAPARK’TA KURULDU

Gencinden yaşlısına zengininden yoksuluna bütün mahalle sakinlerine, aynı sofrada oruç açma mutluluğunu yaşatan Keçiören Belediyesi Mahalle İftarı bu defa Atapark Mahallesi’ndeydi.

Atapark pazar yerinde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinlerinin yanı sıra, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ünlü sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar da yerini aldı.

İHTİYAÇ SAHİBİ GÖRÜRSENİZ BİZE BİLDİRİN

Masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ak, gelen ricaları kırmayarak vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan programda konuşan Mustafa Ak, “Mübarek Ramazan-ı Şerif’i idrak ettiğimiz, rahmet, bereket ve mağfiret ayında, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri Cenab-ı Allah kabul eder inşallah. Bu paylaşma ayında fakire, kimsesize, ihtiyaç sahibine elimizi uzatmalıyız. Biz belediye olarak ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyoruz, ama gözümüzden kaçanlar olursa mutlaka bize bildirin. Ramazan ayının tüm Müslümanlara bereket ve huzur getirmesini diliyorum” mesajını verdi.

İkbal Gürpınar da, iftar programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizinle burada iftar sevincini birlikte yaşamamıza vesile olan Başkan Ak’a teşekkür ediyorum. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu. Başkan Ak’a teşekkür plaketi takdim eden Mahalle Muhtarı Adem Gözüm ise, “Başkanıma mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı bütün Ataparklılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

04.06.2017