21 Ekim 2023

Keçiören Belediyesi ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu iş birliğinde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamındaki Laser Run Yarışları Keçiören Atatürk Botanik Bahçesi’nde düzenlendi.

12 ilden 262 sporcu, 20 hakem ve 18 antrenörün katılımıyla yapılan yarışlarda her spor kulübünün U-9 Kadın, U-9 Erkek, U11 kadın, U11 erkek, U13 kadın, U13 erkek, U15 kadın, U15 erkek, U17 kadın, U17 erkek, U19 kadın, U19 erkek, genç erkek, büyük kadın-erkek, master kadın-erkek takımları mücadele etti.

Yarışların sonunda Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu As Başkanı Ercan Taciroğlu dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Yarışlara katılan tüm takımları, antrenörleri ve sporcuları tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Şehrimizi sporun başkenti yapmak için farklı branşlarda birçok spor federasyonumuzun etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz. Yüzmeden, pentatlona varıncaya kadar birçok spor branşının Keçiören’de ve tüm Türkiye’de gelişmesi için turnuvalar düzenliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz Laser Run Yarışları’na katılan, mücadele eden, başarı gösteren, emek veren tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyor, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonumuza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.