01 Ocak 2024

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Gönül Köşkü Huzurevi’ndeki yaşlıların yeni yılını kutladı.

Başkan Altınok ilçedeki Estergon Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek programında yaşlarla buluşarak her bir yaşlının yeni yılını tek tek tebrik etti.

Altınok huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Değerli analarımız, değerli babalarımız hepinizin ellerinden öpüyorum. Bugün devletimiz bu hâle geldiyse sizlerin emekleri ve gayretleriyle olmuştur. Alınlarınızdaki her bir kırışıklık ülkemizi ilmik ilmik, nakış nakış dantel gibi ördüğünüz hizmetlerinizin karşılığıdır. Bir yıl daha su gibi aktı gitti. İnsanlar fani, baki olan Rabbimizdir. Önemli olan yaşadığımız sürede sağlıklı nefes almak, huzurlu yaşamak, insan olmak, insan kalmak, adam olmak, adam kalmak, gönül almak gönüller yapmaktır. Tüm ana ve babalarımıza 2024’te Rabbimden sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.